Nothing Phone 1 alınır mı?

gercekmessi

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Futbolcu
Merhaba arkadaşlar, bu okul döneminin bitmesi ile yeni telefon alacağım. Maksimum 15k bütçem var. Aklımda 1-2 tane telefon var ama en çok beğendiğim Nothing Phone 1 oldu sizce hala alınır mı? En az 1-2 sene idare etmesi lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım nothing 2 aldı ama aşırı da iyi değil yani. Bence Samsung modelleri daha iyi. Bu telefonu alırsanız zaten kılıf için uğraşacaksınız bir problem çıksa muhtemelen daha da çok uğraşacaksınız.

Çok kararsız kaldım internette kötü bir inceleme görmedim biraz daha araştırıp ona göre karar vereceğim ama hala telefon önerebilirsiniz.

Donanım olarak çok az farkla üstte olan A35 var ancak nothingde güzel cihaz. Alırsanız memnun edecektir.

Çok kararsız kaldım internette kötü bir inceleme görmedim biraz daha araştırıp ona göre karar vereceğim ama hala telefon önerebilirsiniz.

YouTube incelemlerinin çoğuna güven olmaz. Anlaşma yapıyorlar marka ile. Neredeyse %85i reklam oluyor genelde. Fakat nothing iyidir.

Hocam çok fazla oyun oynamayacağım oyun testlerinde başarılı olarak gözüküyor, ayrıca yıllardır Samsung kullandım iPhone alacak kadar bütçem olmadığı için nothingi tercih edeceğim genel olarak sosyal medya kullanacağım telefonun yenileme hızı ve OLED ekranı bu konuda başarılı olur diye düşünüyorum.

Samsung S24 alınır mı? Hocam iPhone 13 ile S24 arasında kalmıştım hatırlarsanız yarın S24'e bakacağım ama S24+ öneriyorlar bana arasındaki fark nedir hangisi iyidir.

Samsung S24 alınır mı? Hocam iPhone 13 ile S24 arasında kalmıştım hatırlarsanız yarın S24'e bakacağım ama S24+ öneriyorlar bana arasındaki fark nedir hangisi iyidir.

Bütçeniz tam olarak neydi? Alınır ancak bütçe S24+a çıkıyorsa kesinlikle S24+ farka değer. Daha iyi soğutma, ekran, batarya, uzun ömürlülüğü(ram kaynaklı) ile S24+ ön planda.

Şahsen beni de çok cezbeden bir telefon. Donanımı fiyatına göre gayet iyi, tasarımına zaten söylenecek söz yok. Güncelleme desteği belki eksi sayılabilir ama rahat 4-5 sene daha uygulama desteğinde problem yaşatmaz Android 15. Ayrıca kamerasını iPhone 13 ile kıyaslayan bir videoya denk gelmiştim elbette bu kadar kıyaslama yeterli olmayabilir veya Nothing Phone 1 daha iyi demiyorum ancak arada bu kadar az fark olması (benim görüşüm ) beni çok şaşırtmıştı açıkçası.

Gece kamerası ve video çekimi dışında pek fazla fark göremedim şahsen.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim de gayet hoşuma gitti fikrimi değiştirmez isem önümüzdeki ay bu telefona geçeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…