Nothing Phone 1 değerlendirilmeli mi?

S21 FE dururken almazdım.

Fiyatını kesinlikle hak etmiyor, bu telefon yerine iPhone 11 alırım.

Exynos istemiyorum. Ayrıca S20 FE'yi de listeme aldım. Güncellemesi kesilmiş olsa dahi uzun yıllar kullanabileceğimi düşünüyorum.

Hocam Realme GT 2 de bakabilirsiniz işletim sistemi stock Android'e yakın bende GT 2 Pro var gayet memnunum arayüzden.

Takipteysen aşağı yukarı biliyosundur ne olduğunu. Hoş cihaz ama Türkiye'de cihaz alınırken maksimum fiyat/performans oranı hedefleniyor ve NP1'in öyle bir iddiası yok. NP1 farklı bir şeyler istiyorsan gel diyor. Tasarım gibi konulara ağırlık verilmiş bir model bu. Dışardan getirip satanlar var onların fiyatı iyi ama TR fiyatı tuzlu dediğin gibi. Telefon araştırman sırasında ara sıra NP1 fiyatını kontrol etmeni öneririm. Eğer düşerse fiyatı alınır.

Söylediklerinize katılıyorum evet ve ben fiyatının düşeceğine de inanıyorum. 15 bin tl bandında alınabilecek F5 gibi bir cihaz varken NP1 baya zor durumda kalır gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…