Selamünaleyküm. 2 telefon arasında kaldım. Günlük basit kullanım için alıyorum Instagram, X, WhatsApp gibi menüler akıcı ve hızlı olması önemli sizce hangisi daha iyidir?
Selamünaleyküm. 2 telefon arasında kaldım. Günlük basit kullanım için alıyorum Instagram, X, WhatsApp gibi menüler akıcı ve hızlı olması önemli sizce hangisi daha iyidir?
Kağıt üstünde devasa farkları yok ancak çoğu açıdan NP1 daha premium bir telefon. SoC benzer ekran, kamera, malzeme kalitesi olarak ise daha iyi, kablosuz şarj gibi avantajları da var.
Nothing Phone 1 kullanıyorum ve çok premium bir hissiyatı var. Fiyatına göre alınılması gereken telefonlardan. Sormak istediğiniz bir şey olursa NP1 ile sorabilirsiniz.
Nothing Phone 1 kullanıyorum ve çok premium bir hissiyatı var. Fiyatına göre alınılması gereken telefonlardan. Sormak istediğiniz bir şey olursa NP1 ile sorabilirsiniz.
Hocam en çok tereddüt ettiğim yanı sağlamlığı yani malzeme kalitesi nasıl sizce bir düşmeye kırılan cinsden mi? Çünkü ekranı veya başka bir yerine zarar gelse tamiride çok zor Türkiye'de.