Nothing Phone 1 vs S21 FE (2. nesil)

Bütçe
16000

Ardabaris

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar,
15-16 bin TL'lik bir bütçe ile akıllı telefon almak istiyorum. Şu an Xiaomi Note 9 Pro kullanıyorum ve her açıdan beni tatmin eden bir cihazdı, gerek malzeme kalitesi gerek işlemci ve ekran performansı ile.
Nothing Phone 1 ve S21 FE (2. nesil) arasında kaldım. Samsung tarafında şarj problemi, Nothing tarafında ise ekran yanması problemi varmış. Açıkçası Nothing Phone 1 çok hoşuma gitti ama sizlere de danışmak istedim. Honor, Omix, Realme vb. tavsiye istemiyorum. 16 bin TL'ye Samsung ve Nothing tarafında ne alınmalı, artıları ve eksileri nelerdir? Teşekkürler.

Merhaba dostlar,
15-16 bin TL'lik bir bütçe ile akıllı telefon almak istiyorum. Şu an Xiaomi Note 9 Pro kullanıyorum ve her açıdan beni tatmin eden bir cihazdı, gerek malzeme kalitesi gerek işlemci ve ekran performansı ile.
Nothing Phone 1 ve S21 FE (2. nesil) arasında kaldım. Samsung tarafında şarj problemi, Nothing tarafında ise ekran yanması problemi varmış. Açıkçası Nothing Phone 1 çok hoşuma gitti ama sizlere de danışmak istedim. Honor, Omix, Realme vb. tavsiye istemiyorum. 16 bin TL'ye Samsung ve Nothing tarafında ne alınmalı, artıları ve eksileri nelerdir? Teşekkürler.

A35 veya A55'te bakabilirsin.

Ben Nothing Phone alırdım şahsen. Güncelleme desteği harici bir eksi göremiyorum.

Merhaba dostlar,
S21 FE asla tavsiye etmem. İki nesilde throttle canavarı ve batarya performansları çok kötü. Verimsiz işlemciye sahip olan telefon da verimsiz olur, ayrıca çok eski. Nothing Phone 1 çok daha iyi tercih olacaktır.

s21 fe bu fiyata en iyi tercihlerden birisi olur hem işlemci hem kamera konusunda daha iyi şarj konusu o kadar dert edilecek bir şey değil 3 saatte şarj olmuyor sonuçta 1 saat altı üstü

S21 FE yi öneren kadar önermeyende var ancak batarya dışında muazzam bir cihaz gibi duruyor. A35 güncellik ve batarya stabilitesi olarak aklımda, bir yandan da Nothing Phone 1 kafamı karıştırıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı