Nothing Phone 2 alınır mı?

Bütçe
18000

Earless

Decapat
Daha fazla  
Hocam birçok forum okudum ancak yine de sormak istedim. Nothing Phone 2 alınır mı? (yaklaşık 18k) veya başka alternatif olarak ne alınabilir?

Epeyden yorumları okuduğumdada bir yorum dikkatimi çekmişti. Nothing'in Türkiye'den çekilir mi belli değil tarzı şeyler yazıyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır hocam. Benzer olarak A55 tercih edebilirsiniz. Nothing Türkiye'den çekilmez daha geçenlerde fabrika kuracağını açıkladı.

Alınır hocam. Benzer olarak A55 tercih edebilirsiniz. Nothing Türkiye'den çekilmez daha geçenlerde fabrika kuracağını açıkladı.
Hocam peki işlemcisi uzun vadede üzermi 8+ gen 1 tsmc var ama 888 gibi yanmaz dimi

Bence alınabilir telefon hızlı.

NP1 kullanıcısı olarak söylüyorum o fiyata olsa şu an gözüm kapalı alırdım, sıfır mı alıyorsunuz? Yoksa yurt dışı falan mı?

Çekilme gibi bir şey yok Nothing Phone hatta sahibi car play öyle bir şey yapacağını sanmam onun gibi biri için para kaybetmek istemez.

NP1 kullanıcısı olarak söylüyorum o fiyata olsa şu an gözüm kapalı alırdım, sıfır mı alıyorsunuz? Yoksa yurt dışı falan mı?
Yurt dışı 2. El alacağım

Hem bide yedek parça konusunda şüphem var bir bilginiz varmı

Son düzenleme:
Bende 1 var. Cihaz kaliteli. Nothing almadan önce bende biraz düşündüm.

Yurt dışı 2. El alacağım

Hem bide yedek parça konusunda şüphem var bir bilginiz varmı
Evofone bakıyor garanti işlerine, 1 seneyi geçti benim telefon ve yedek parça ihtiyacı duymadım daha. Aksesuarları da temu, aliexpress gibi sitelerde rahatlıkla bulunuyor 1-2 haftada da geliyor genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…