Earless Decapat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #1 Hocam birçok forum okudum ancak yine de sormak istedim. Nothing Phone 2 alınır mı? (yaklaşık 18k) veya başka alternatif olarak ne alınabilir? Epeyden yorumları okuduğumdada bir yorum dikkatimi çekmişti. Nothing'in Türkiye'den çekilir mi belli değil tarzı şeyler yazıyordu. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2024
Hocam birçok forum okudum ancak yine de sormak istedim. Nothing Phone 2 alınır mı? (yaklaşık 18k) veya başka alternatif olarak ne alınabilir? Epeyden yorumları okuduğumdada bir yorum dikkatimi çekmişti. Nothing'in Türkiye'den çekilir mi belli değil tarzı şeyler yazıyordu.
Alis124 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.505 Çözümler 9 12 Aralık 2024 #2 Alınır hocam. Benzer olarak A55 tercih edebilirsiniz. Nothing Türkiye'den çekilmez daha geçenlerde fabrika kuracağını açıkladı.
Alınır hocam. Benzer olarak A55 tercih edebilirsiniz. Nothing Türkiye'den çekilmez daha geçenlerde fabrika kuracağını açıkladı.
Earless Decapat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #3 Alis124 dedi: Alınır hocam. Benzer olarak A55 tercih edebilirsiniz. Nothing Türkiye'den çekilmez daha geçenlerde fabrika kuracağını açıkladı. Genişletmek için tıkla... Hocam peki işlemcisi uzun vadede üzermi 8+ gen 1 tsmc var ama 888 gibi yanmaz dimi
Alis124 dedi: Alınır hocam. Benzer olarak A55 tercih edebilirsiniz. Nothing Türkiye'den çekilmez daha geçenlerde fabrika kuracağını açıkladı. Genişletmek için tıkla... Hocam peki işlemcisi uzun vadede üzermi 8+ gen 1 tsmc var ama 888 gibi yanmaz dimi
Alis124 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.505 Çözümler 9 12 Aralık 2024 #4 Earless dedi: Hocam peki işlemcisi uzun vadede üzermi 8+ gen 1 tsmc var ama 888 gibi yanmaz dimi Genişletmek için tıkla... 4-5 yıl boyunca bir sıkıntı yaşamadan kullanırsınız.
Earless dedi: Hocam peki işlemcisi uzun vadede üzermi 8+ gen 1 tsmc var ama 888 gibi yanmaz dimi Genişletmek için tıkla... 4-5 yıl boyunca bir sıkıntı yaşamadan kullanırsınız.
6sistem6 Zeptopat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 14400f rtx 4060ti 1tb ssd Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 12 Aralık 2024 #5 Bence alınabilir telefon hızlı.
afkybnds Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2016 Mesajlar 1.463 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #6 NP1 kullanıcısı olarak söylüyorum o fiyata olsa şu an gözüm kapalı alırdım, sıfır mı alıyorsunuz? Yoksa yurt dışı falan mı?
NP1 kullanıcısı olarak söylüyorum o fiyata olsa şu an gözüm kapalı alırdım, sıfır mı alıyorsunuz? Yoksa yurt dışı falan mı?
Zeud Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #7 Earless dedi: Hocam birçok forum okudum ancak yine de sormak istedim. Nothing Phone 2 alınır mı? (yaklaşık 18k) veya başka alternatif olarak ne alınabilir? Epeyden yorumları okuduğumdada bir yorum dikkatimi çekmişti. Nothing'in Türkiye'den çekilir mi belli değil tarzı şeyler yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Çekilme gibi bir şey yok Nothing Phone hatta sahibi car play öyle bir şey yapacağını sanmam onun gibi biri için para kaybetmek istemez.
Earless dedi: Hocam birçok forum okudum ancak yine de sormak istedim. Nothing Phone 2 alınır mı? (yaklaşık 18k) veya başka alternatif olarak ne alınabilir? Epeyden yorumları okuduğumdada bir yorum dikkatimi çekmişti. Nothing'in Türkiye'den çekilir mi belli değil tarzı şeyler yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Çekilme gibi bir şey yok Nothing Phone hatta sahibi car play öyle bir şey yapacağını sanmam onun gibi biri için para kaybetmek istemez.
Earless Decapat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #8 afkybnds dedi: NP1 kullanıcısı olarak söylüyorum o fiyata olsa şu an gözüm kapalı alırdım, sıfır mı alıyorsunuz? Yoksa yurt dışı falan mı? Genişletmek için tıkla... Yurt dışı 2. El alacağım Hem bide yedek parça konusunda şüphem var bir bilginiz varmı Son düzenleme: 13 Aralık 2024
afkybnds dedi: NP1 kullanıcısı olarak söylüyorum o fiyata olsa şu an gözüm kapalı alırdım, sıfır mı alıyorsunuz? Yoksa yurt dışı falan mı? Genişletmek için tıkla... Yurt dışı 2. El alacağım Hem bide yedek parça konusunda şüphem var bir bilginiz varmı
Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #9 Bende 1 var. Cihaz kaliteli. Nothing almadan önce bende biraz düşündüm.
afkybnds Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2016 Mesajlar 1.463 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #10 Earless dedi: Yurt dışı 2. El alacağım Hem bide yedek parça konusunda şüphem var bir bilginiz varmı Genişletmek için tıkla... Evofone bakıyor garanti işlerine, 1 seneyi geçti benim telefon ve yedek parça ihtiyacı duymadım daha. Aksesuarları da temu, aliexpress gibi sitelerde rahatlıkla bulunuyor 1-2 haftada da geliyor genelde.
Earless dedi: Yurt dışı 2. El alacağım Hem bide yedek parça konusunda şüphem var bir bilginiz varmı Genişletmek için tıkla... Evofone bakıyor garanti işlerine, 1 seneyi geçti benim telefon ve yedek parça ihtiyacı duymadım daha. Aksesuarları da temu, aliexpress gibi sitelerde rahatlıkla bulunuyor 1-2 haftada da geliyor genelde.