Nothing Phone 2A alınır mı?

Bütçe
20k
Eğer biraz daha beklerseniz a56 fiyatı düşebilir. Samsung telefonlar ilk çıktığında yüksek fiyatlarla çıkıyor. A55 ve A56 arasındaki işlemci farklarını koyuyorum buraya. Karar vermek size kalmış ancak %20 fark azımsanacak bir fark değil. Üstelik biri 25w hızlı şarjı desteklerken diğeri 45w destekliyor. Bana sorarsanız para vermişken a56 alırdım.

Dosya Ekleri

• 1748078486123.png
    26,3 KB · Görüntüleme: 20
Hocam A serisinden bahsediyorsunuz sanırım? A55 ile A56 arasında batarya ve hızlı şarj açısından farklar çok küçük. A56nın farkedilebilir artısı soğutma ve işlemci performansı.
Panel ne olacak? A56'nin paneli, S24 FE'den bile iyi. Yurt disinda bataryaya onem verenler S24 FE yerine A56 aliyor.

Şarj kısmına düzeltme yapayim. Samsung düzenli W veren bir marka değil. Bu sebeple 25W ile 45W arasında 10dk fark ediyor maksimum.

Panelde hangi kısımda A56 daha iyi? PPI farkını saymazsak.
DxOMark'in, kamera testlerine kiyasla panel testleri ust duzeydir. Burada S24 FE'yi gecmis.

DxOMark'ın panel konusundaki acemiliği bilinmeyecek bir konu değil. Hadi bilmeseniz bile listede aşağı inerek anormal saçma sıralamayı farkedebilirsiniz. Böyle sitelere güvenmek yerine araştırırsanız A56'nın S24 FE'den daha iyi paneli olduğu iddiasından vazgeçeceksinizdir.

DxOMark, panel konusunds bilgili bir firma. Muhtemelen Magic7 Pro'nun, Magic6 Pro'nun asagisinda oldugunda sacma oldugu kanisina vardin. Fakat dogru. Magic7 Pro'nun paneli bir downgrade. Baska anormal dedigin durum var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…