Nothing Phone 2A vs Redmi Note 13 Pro

CeroWalker

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bu iki telefon arasında kaldım. Ve bir türlü hangisini alacağıma karar veremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. İki telefonunda epey linki aşağıda bulunmaktadır. Uzun süreli gidecek, sağlam ve güneş ışığı altında rahatça görülebilecek bir telefon istiyorum.

Nothing Phone (2A)
Redmi Note 13 Pro

Güneş ışığında ekran görünürlüğü istiyorsan:
Redmi Note 13 Pro (1800 nit ekran parlaklığı)

Yazılım kalitesi, güncelleme ve uzun ömür istiyorsan:
Nothing Phone (daha akıcı, saf arayüz, güncelleme garantisi daha uzun)

Benim önerim:
Eğer oyun oynamıyor, kamera senin için çok kritik değilse ve reklamsız, uzun ömürlü bir deneyim istiyorsan Nothing Phone daha iyi bir tercih olur.

Ama ekran senin için çok önemliyse ve daha parlak, hızlı şarj ve kamera senin için öncelikliyse Redmi Note 13 Pro mantıklı olabilir.

Merhaba, bu iki telefon arasında kaldım. Ve bir türlü hangisini alacağıma karar veremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. İki telefonunda epey linki aşağıda bulunmaktadır. Uzun süreli gidecek, sağlam ve güneş ışığı altında rahatça görülebilecek bir telefon istiyorum.

Nothing Phone (2A)
Redmi Note 13 Pro

Ne için kullanıcağına bağlı aslında eğer gündelik kullanım içinse donmayan saf bir arayüz istiyorsan nothingi tercih edebilirsin ama ben ROM root atacağım vs. diyorsan kesinlikle nothing çünkü nothingin işlemcisi bu konuda daha iyi iş çıkarıyor (MediaTek başımın etini yedi bu konuda)

Ne için kullanıcağına bağlı aslında eğer gündelik kullanım içinse donmayan saf bir arayüz istiyorsan nothingi tercih edebilirsin ama ben ROM root atacağım vs. diyorsan kesinlikle nothing çünkü nothingin işlemcisi bu konuda daha iyi iş çıkarıyor (MediaTek başımın etini yedi bu konuda)

Daha öncesinde Xiaomi kullanıyordum yine Google'ın ROM'unu atmıştım sorun çıkarmamıştı. Nothing biraz da yazılım odaklı olunca şuandaki amacım uzun ömürlü olması olunca Redmi'yi tercih edeceğim sanırım. Yine de teşekkür ederim.

Nothing Phone (2A)
Redmi Note 13 Pro
Bütçe nedir?

Maksimum 19-20 civarı.

Artmazsa:
Bunları öneririm.

Artarsa:
Al geç derim.

Attığınız ikisi arasından 2A çok daha iyidir.

Artmazsa:
Bunları öneririm.

Artarsa:
Al geç derim.

Attığınız ikisi arasından 2A daha iyidir.

İşlemci bakımından nothing daha iyi bir tercih gibi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı