Nothing Phone 3A Pro vs Google Pixel 9 Pro XL

Whalter

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, yaklaşık 6 ay önce Android'den IOS’a geçmiş birisi olarak bu pil sağlığı muhabbetinden ve pil sağlığı 90'larda olmasına rağmen bir günü zor çıkarmamdan kaynaklı iPhone falan kullanmak istemediğime karar verdim. Başlıkta yazdığı üzere 2 telefon var, farklı kulvarlar… Fiyatlarda öyle. Fiyat farkına değecek farklılıklar nedir?

Google Pixel 9 Pro Xl’ı 33.000 TL civarında alacakken Nothing Phone 3A’ı 18-19 bin TL civarına alacağım

Telefonda çoğunlukla ne yapacaksın? Ona göre en iyi telefonu önerebilirim.
  • Telefon görüşmeleri
  • Web'de takılma
  • Film/Dizi/Medya tüketme
  • Oyun oynama

Selamlar, yaklaşık 6 ay önce Android'den IOS'a geçmiş birisi olarak bu pil sağlığı muhabbetinden ve pil sağlığı 90'larda olmasına rağmen bir günü zor çıkarmamdan kaynaklı iPhone falan kullanmak istemediğime karar verdim. Başlıkta yazdığı üzere 2 telefon var, farklı kulvarlar… fiyatlarda öyle. Fiyat farkına değecek farklılıklar nedir?

Google Pixel 9 Pro XL'ı 33.000 TL civarında alacakken Nothing Phone 3A'ı 18-19 bin TL civarına alacağım.

Pixel telefonları TR'de zor bulursun. Ama 2.el de sıfır pixel arayacaksan onun yerine Xiaomi'nin mi serilerine bak. Mi Ultra yı server kayıtlı 30k ya cok rahatlıkla bulursun.
Bir de pixel telefonlarda islemciler gucsuz ama on kamera cok iyi. Ama burada herhangi ekran koruyucusu veya kılıfını bulmak zor. Nothing i bastan silelim.
İki tercihin var; kacak mi ultralardan birini alıp kullanman ya da butçene gore sıfır veya 2.el kacak olmayan telefon onerecegiz.
Tabii ilk once telefonda istedigin ozellikler neler? Örnek olarak sadece kamerası iyi olsun, yazılımı iyi olsun diyorsan pixel tercih edebilirsin. Ama oyun performansı ekranı kamerası iyi olsun dersen mi serisi kacak telefon alabilirsin.

Çok uygun fiyata server kayıtlı S23 U buldum, cüzdanım güvende ile alacağım. Dikkat etmem gereken şeyler nedir cihaz geldikten sonra? Server kayıt sağlamlığı vs.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı