falcaomalcao Femtopat Katılım 31 Aralık 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #1 Sözlülerimin düşük olmasını beklemiyorum, sizce takdir gelir mi? Şu anki ortalama 77 ama notlar girilmedi. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (50).png 99,2 KB · Görüntüleme: 50 Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2025
Sözlülerimin düşük olmasını beklemiyorum, sizce takdir gelir mi? Şu anki ortalama 77 ama notlar girilmedi.
3BitBeyin Femtopat Katılım 31 Aralık 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Ocak 2025 #2 falcaomalcao dedi: Sözlülerimin düşük olmasını beklemiyorum, sizce takdir gelir mi? Şu anki ortalama 77 ama notlar girilmedi. Genişletmek için tıkla... Edebiyat düzelirse ve diğer sözlülerde yüksek gelirse gelicektir.
falcaomalcao dedi: Sözlülerimin düşük olmasını beklemiyorum, sizce takdir gelir mi? Şu anki ortalama 77 ama notlar girilmedi. Genişletmek için tıkla... Edebiyat düzelirse ve diğer sözlülerde yüksek gelirse gelicektir.
MKA Eness Picopat Katılım 15 Aralık 2024 Mesajlar 197 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G770 RTX 3050,16GB Ram,500+500SSD,İ5 11.Nesil. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ocak 2025 #3 falcaomalcao dedi: Sözlülerimin düşük olmasını beklemiyorum, sizce takdir gelir mi? Şu anki ortalama 77 ama notlar girilmedi. Genişletmek için tıkla... Bence gelir gibi duruyor,biraz da hocaların insafına kalıyor da iyi bir öğrenciysen ve hocaların da iyiyse gelir gibi inşallah da alırsın takdir
falcaomalcao dedi: Sözlülerimin düşük olmasını beklemiyorum, sizce takdir gelir mi? Şu anki ortalama 77 ama notlar girilmedi. Genişletmek için tıkla... Bence gelir gibi duruyor,biraz da hocaların insafına kalıyor da iyi bir öğrenciysen ve hocaların da iyiyse gelir gibi inşallah da alırsın takdir