L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 6 Ocak 2022 #21 glikojen dedi: Anlamadım ben bu dersi. Genişletmek için tıkla... Habibiler kizar sonra... LGS'de bir sey bilmesen gene yaparsin Din dersini rahat ol LGS icin ama OBP icin calisman lazim.
glikojen dedi: Anlamadım ben bu dersi. Genişletmek için tıkla... Habibiler kizar sonra... LGS'de bir sey bilmesen gene yaparsin Din dersini rahat ol LGS icin ama OBP icin calisman lazim.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.477 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Türkiye 6 Ocak 2022 #22 Linuxginar dedi: Habibiler kizar sonra... LGS'de bir sey bilmesen gene yaparsin Din dersini rahat ol LGS icin ama OBP icin calisman lazim. Genişletmek için tıkla... Hocam denemelerdeki yanlışımı nasıl azaltabilirim? Her gün 5 saat çalışıyorum ve 16 yanlışım çıkıyor.
Linuxginar dedi: Habibiler kizar sonra... LGS'de bir sey bilmesen gene yaparsin Din dersini rahat ol LGS icin ama OBP icin calisman lazim. Genişletmek için tıkla... Hocam denemelerdeki yanlışımı nasıl azaltabilirim? Her gün 5 saat çalışıyorum ve 16 yanlışım çıkıyor.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #23 Bazı derslerin düşük. Onları da yükseltirsen düzgün bir ortalama alma şansınız artar. Bloodmoon726 dedi: Bilişim dersini geçtim de Din dersi neden bu kadar düşük? Genişletmek için tıkla... Hocam eğer ki 2. Ünite varsa ve tekrar edilmediyse gayet normal. 2. Ünite ezber bir konu.
Bazı derslerin düşük. Onları da yükseltirsen düzgün bir ortalama alma şansınız artar. Bloodmoon726 dedi: Bilişim dersini geçtim de Din dersi neden bu kadar düşük? Genişletmek için tıkla... Hocam eğer ki 2. Ünite varsa ve tekrar edilmediyse gayet normal. 2. Ünite ezber bir konu.
L login Megapat Katılım 28 Ağustos 2014 Mesajlar 956 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #24 Bizim zamanımızdaki derslere bakıyorumda türkce sosyal bilgiler din matematik beden ingilizce müzik resim başkada yoktu 2000.yillarin basiydi sanırsam
Bizim zamanımızdaki derslere bakıyorumda türkce sosyal bilgiler din matematik beden ingilizce müzik resim başkada yoktu 2000.yillarin basiydi sanırsam
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 6 Ocak 2022 #25 glikojen dedi: Hocam denemelerdeki yanlışımı nasıl azaltabilirim? Her gün 5 saat çalışıyorum ve 16 yanlışım çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Yanlis sorularin ustune giderek, en etkili yol.
glikojen dedi: Hocam denemelerdeki yanlışımı nasıl azaltabilirim? Her gün 5 saat çalışıyorum ve 16 yanlışım çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Yanlis sorularin ustune giderek, en etkili yol.