Notlarım nasıl?

Evet, hocam bu sene benim için baya önemli zaten alan dersimden geçersem bir şekilde yırtıyorum. Ek olarak kimya vs vs garip geldi bu dönem...

Hocam çok akılda kalmıyor maalesef bu yeni sistemde. Klasik olduğu için bolca ezber istiyor.
Biyoloji 60-80 arası hocam benim.

Eeehhh seviyesinde. Yazılılar zorlaştı iyice, bir insan din kültürü sınavını bile yapamaz mı? (Kendimden bahsediyorum kötü geçti din sınavı)

Ek olarak öğretmenlerle aram baya iyi.. 9.sınıf iken matematik'ten kalmıştım canım hocam geçirmişti.

Eeehhh seviyesinde. Yazılılar zorlaştı iyice, bir insan din kültürü sınavını bile yapamaz mı? (Kendimden bahsediyorum kötü geçti din sınavı)
KANKA valla aynı şeyi bende yaşadım 66 aldığıma bile dua ediyorum... Sadece beni bu kimya fizik coğrafya aşırı şaşırttı.

Benim çoğu açıklanmadı daha da pek ümitli değilim, bir tek biyoloji iyi geldi.

Benim çoğu açıklanmadı daha da pek ümitli değilim, bir tek biyoloji iyi geldi.
Umarım harika gelir dostum... Ben matematikten nasıl 51 aldığıma şaşırıyorum. Dediğim gibi hoca beni seviyor biraz, saygılıyım hocalara karşı bir kötü şeyim de olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…