Notlarımı nasıl düzeltebilirim?

Daha fazla  
Geçen seneye kadar notlarım mükemmeldi 95'in altında karne getirmedim ama Online eğitim bana da yaramadı eskiden çalışmamama rağmen o notları alırken şimdi çalışarak düşük alıyorum. Kasım'da olmuştuk ilk sınavları 1 zayıfım vardı diğer dersler 4-5 Ti. Ama 29 Mart'ta olacak olan 2. dönem sınavlarından çok korkuyorum çalışıyorum ama yine düşük alacağım gibi bir his var içimde ne yapmamı önerirsiniz derslere girdim ama konulardan neredeyse bir şey anlamadım?

Son düzenleme:
WhatsApp veya benzeri bir platformda mutlaka arkadaşlarınızın olduğu bir grup vardır. Herkes belirli bir dersi alıp önemli yerlerini kağıda özet şeklinde not alsın. Sonra da birbirinizle paylaşın. İlk dönem ki tarih sınavında 3 sayfa olarak hazırladığım nota çalışan herkes 80 üstü aldı. İşe yarıyan bir taktik.

Geçen seneye kadar notlarım mükemmeldi 95'in altında karne getirmedim ama Online eğitim bana da yaramadı eskiden çalışmamama rağmen o notları alırken şimdi çalışarak düşük alıyorum. Kasım'da olmuştuk ilk sınavları 1 zayıfım vardı diğer dersler 4-5 Ti. Ama 29 Mart'ta olacak olan 2. dönem sınavlarından çok korkuyorum çalışıyorum ama yine düşük alacağım gibi bir his var içimde ne yapmamı önerirsiniz derslere girdim ama konulardan neredeyse bir şey anlamadım?
Yani şuan yaptığınızın ötesinde pek bir şey yapamazsınız. Konuları tekrar edip, not çıkarıp, video izleyip çalışın üstüne de çalıştığınız konudan test çözün. Uzaktan eğitim ile 90 üstü notlar getirmeniz zor oluyor açıkçası.

Yani şu an yaptığınızın ötesinde pek bir şey yapamazsınız. Konuları tekrar edip, not çıkarıp, video izleyip çalışın üstüne de çalıştığınız konudan test çözün. Uzaktan eğitim ile 90 üstü notlar getirmeniz zor oluyor açıkçası.

Hocam İngilizcem mükemmel tek ümidim o. 4 tane İngilizce sınavı var gece gündüz biraz yüklenerek bir nebze düzeltebilirim diğer dersleri. Bu dönem ortalamamda 75 ama matematik zayıf olduğu için belge alamadım. Matematikçi değişti eski hoca çok cins biriydi bile bile benimle dalga geçerek zayıf bıraktı dersi. Düzgünde anlatmıyordu herkes şikayetçiydi yeni hoca iyi belki iyi not alabilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı