L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 14 Haziran 2022 #11 KeReM BeY dedi: Hocalarınız cömertmiş bizimkiler not verince sanki maaşlarından kesiliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür alıyor musun?
KeReM BeY dedi: Hocalarınız cömertmiş bizimkiler not verince sanki maaşlarından kesiliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür alıyor musun?
KeReM BeY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 2.150 Çözümler 15 Yer KKTC 14 Haziran 2022 #12 Lafonde dedi: Teşekkür alıyor musun? Genişletmek için tıkla... Yarın gidip 2 gün özürlüye çevireceğim devamsızlığı o şekilde alacağım.
Lafonde dedi: Teşekkür alıyor musun? Genişletmek için tıkla... Yarın gidip 2 gün özürlüye çevireceğim devamsızlığı o şekilde alacağım.
not_man Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 473 Çözümler 3 14 Haziran 2022 #14 KeReM BeY dedi: Yarın gidip 2 gün özürlüye çevireceğim devamsızlığı o şekilde alacağım. Genişletmek için tıkla... Ben de 2 gün devamsızlık ile taktiri kaçırdım ama çevirmediler.
KeReM BeY dedi: Yarın gidip 2 gün özürlüye çevireceğim devamsızlığı o şekilde alacağım. Genişletmek için tıkla... Ben de 2 gün devamsızlık ile taktiri kaçırdım ama çevirmediler.
Kelsza Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 1.663 Çözümler 4 14 Haziran 2022 #15 not_man dedi: Ben de 2 gün devamsızlık ile taktiri kaçırdım ama çevirmediler. Genişletmek için tıkla... Dilekçe ver ama velin versin. Mecbur çevirirler.
not_man dedi: Ben de 2 gün devamsızlık ile taktiri kaçırdım ama çevirmediler. Genişletmek için tıkla... Dilekçe ver ama velin versin. Mecbur çevirirler.
KeReM BeY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 2.150 Çözümler 15 Yer KKTC 14 Haziran 2022 #16 not_man dedi: Ben de 2 gün devamsızlık ile taktiri kaçırdım ama çevirmediler. Genişletmek için tıkla... Zaten benim için belge anlam ifade etmiyordu dönem sonu 70 görsem yeter diyordum şansa balla 71 yaptım alabiliyorken dedim alayım. Akrabalar arayınca teşekkür aldım demek için alıyorum. Kelsza dedi: Dilekçe ver ama velin versin. Mecbur çevirirler. Genişletmek için tıkla... 5 gün içinde verilmesi gerekiyor devamsızlıktan sonra bazı okullar buna uyuyor ama genel olarak 1-2 ay geçse de kabul ediyorlar.
not_man dedi: Ben de 2 gün devamsızlık ile taktiri kaçırdım ama çevirmediler. Genişletmek için tıkla... Zaten benim için belge anlam ifade etmiyordu dönem sonu 70 görsem yeter diyordum şansa balla 71 yaptım alabiliyorken dedim alayım. Akrabalar arayınca teşekkür aldım demek için alıyorum. Kelsza dedi: Dilekçe ver ama velin versin. Mecbur çevirirler. Genişletmek için tıkla... 5 gün içinde verilmesi gerekiyor devamsızlıktan sonra bazı okullar buna uyuyor ama genel olarak 1-2 ay geçse de kabul ediyorlar.
Kelsza Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 1.663 Çözümler 4 14 Haziran 2022 #17 Kelsza dedi: Lise 3. Eki Görüntüle 1420028 Genişletmek için tıkla... Ayrıca bilen varsa bizim beden neden sadece uygulama notu olarak girmiş.
Kelsza dedi: Lise 3. Eki Görüntüle 1420028 Genişletmek için tıkla... Ayrıca bilen varsa bizim beden neden sadece uygulama notu olarak girmiş.
KeReM BeY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 2.150 Çözümler 15 Yer KKTC 14 Haziran 2022 #18 Kelsza dedi: Ayrıca bilen varsa bizim beden neden sadece uygulama notu olarak girmiş. Genişletmek için tıkla... Bir farkı yok Almanca beden genelde uygulama giriyor yazılı olunmuyor bu sınavlardan genelde. Sınav ile etkisi aynı.
Kelsza dedi: Ayrıca bilen varsa bizim beden neden sadece uygulama notu olarak girmiş. Genişletmek için tıkla... Bir farkı yok Almanca beden genelde uygulama giriyor yazılı olunmuyor bu sınavlardan genelde. Sınav ile etkisi aynı.
Kelsza Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 1.663 Çözümler 4 14 Haziran 2022 #19 KeReM BeY dedi: Bir farkı yok Almanca beden genelde uygulama giriyor yazılı olunmuyor bu sınavlardan genelde. Sınav ile etkisi aynı. Genişletmek için tıkla... Almancada bize hoca zor sınavı saplıyor genelde. İnşallah seneye öyle olmaz bari.
KeReM BeY dedi: Bir farkı yok Almanca beden genelde uygulama giriyor yazılı olunmuyor bu sınavlardan genelde. Sınav ile etkisi aynı. Genişletmek için tıkla... Almancada bize hoca zor sınavı saplıyor genelde. İnşallah seneye öyle olmaz bari.
KeReM BeY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 2.150 Çözümler 15 Yer KKTC 14 Haziran 2022 #20 Kelsza dedi: Almanca da bize hoca zor sınavı saplıyor genelde. İnşallah seneye öyle olmaz bari. Genişletmek için tıkla... Bizde bu yıl Almanca cevapları verdi. Diğer okullar felsefe tarihin de cevaplarını veriyor.
Kelsza dedi: Almanca da bize hoca zor sınavı saplıyor genelde. İnşallah seneye öyle olmaz bari. Genişletmek için tıkla... Bizde bu yıl Almanca cevapları verdi. Diğer okullar felsefe tarihin de cevaplarını veriyor.