NotMyFault Windows'a zarar verir mi?

KDE Plasma

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gerek yok.
Meslek
Öğrenci
Bilmeyenler için kısaca Windows'u mavi ekran verdirmek gibi. Crash butonuna basınca mavi ekran verdiyorsunuz. Peki acaba denesem sürücülerim zarar gelebilir mi? Veya Windows'uma zarara gelir mi? (Microsoft'un sitesinden indirdim ve orijinal)

@KDE Plasma Zaten programın amacı çökertmek. Arkada herhangi bir işlem yapmadığın sürece zarar verecek hiçbir şeyi yok. Ayrıca bunu neden ana makinende denemek istediğini de anlamadım. Çok istiyorsan VM açıp orada deneyebilirsin.

Bilmeyenler için kısaca Windows'u mavi ekran verdirmek gibi. Crash butonuna basınca mavi ekran verdiyorsunuz. Peki acaba denesem sürücülerim zarar gelebilir mi? Veya Windows'uma zarara gelir mi? (Microsoft'un sitesinden indirdim ve orijinal)

NotMyFault, Microsoft tarafından geliştirilen bir test uygulamasıdır. Amacı güvenli bir şekilde sistemi çökerterek mavi ekran çıkarmak. Test uygulaması olduğundan virüs içermez veya sistemi bozmaz. Yani gerekli bir uygulama mı orası kişiden kişiye değişir ama denemek için yükleyebilirsiniz ben denemiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı