Nova 1 vs Razer v2X

Fronzy

Hectopat
Halihazırda Arctis 1 kullanıyorum. Kulaklık iyice eskidi. Aklımda bu iki model var: Razer ve SteelSeries. Razer’ın sesi hakkında hiçbir fikrim yok. Yeri geliyor film izliyorum, yeri geliyor müzik, yeri geliyor oyun oynuyorum. Yani her konuda geride bırakmasın istiyorum. Razer 50 mm, SteelSeries 40 mm sürücü çapına sahip; çok fark olur mu? Ayrıca yazılım konusunda Razer’ı aldığım zaman Sonar’ı kullanabilir miyim?

Ses kalitesinde artış olsun istiyorum eğer kalite farkı çok yoksa mevcut kulaklığı kullanacağım.

Not: Razer için fazladan 1000 TL ödeyeceğim.

Son düzenleme:
Razer fazladan 1000TL'yi hak eden bir şey değil. Nova 1 ile eşit konumda hatta Nova 1 daha iyi hele ucuzsa çok daha iyi satın alım olur. Bütçe ne ki?

3000 TL'yi çok az aşarım.

Hocam sürücü çapı falan pedlerin deri olması yalıtımı.
Sürücü çapı o kadar önemli değil. Sürücü çapına göre kalite belirlenmiyor. Kağıt üstü verilere bakarak kulaklık alınmaz. Arabayı ne kadar büyük motorluysa ona göre almadığımız gibi. 3000TL'ye Cloud 3 var onu al. Ekleme: Fiyatı 600TL artmış. Ben olsam 3000TL'ye Fifine H9 alırdım ya da Cloud 3 inmesini beklerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…