NOVA-3060 R5 5500 RTX 3060 12GB sistem alınır mı?

Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam öyle bir fiyat aralığında bilgisayar alıyorsunuz ki biraz yukarı çıksanız performansınız %30 artacak. Biraz aşağı inseniz ise performansınız o kadar azalmayacak yani demek istediğim şu ya 18-19 seviyesine çıkıp güzel bir sistem alın ya da aşağı inin RX 6600'lı bir sistem alın paranız cebinizde kalsın. Ayrıca üstümde arkadaşın attığı Gençer Gaming sistemi çöpoğlu çöp Everest kasa, Xigmatek PSU ve hayatımda ilk defa duyduğum bir SSD'ye sahip kesinlikle alınmaz.

Hocam öyle bir fiyat aralığında bilgisayar alıyorsunuz ki biraz yukarı çıksanız performansınız %30 artacak. Biraz aşağı inseniz ise performansınız o kadar azalmayacak yani demek istediğim şu ya 18-19 seviyesine çıkıp güzel bir sistem alın ya da aşağı inin RX 6600'lı bir sistem alın paranız cebinizde kalsın. Ayrıca üstümde arkadaşın attığı Gençer Gaming sistemi çöpoğlu çöp Everest kasa, Xigmatek PSU ve hayatımda ilk defa duyduğum bir SSD'ye sahip kesinlikle alınmaz.ıka

Hocam öyle bir fiyat aralığında bilgisayar alıyorsunuz ki biraz yukarı çıksanız performansınız %30 artacak. Biraz aşağı inseniz ise performansınız o kadar azalmayacak yani demek istediğim şu ya 18-19 seviyesine çıkıp güzel bir sistem alın ya da aşağı inin RX 6600'lı bir sistem alın paranız cebinizde kalsın. Ayrıca üstümde arkadaşın attığı Gençer Gaming sistemi çöpoğlu çöp Everest kasa, Xigmatek PSU ve hayatımda ilk defa duyduğum bir SSD'ye sahip kesinlikle alınmaz
Bu fiyata önerebileceğin bi hazır sistem varmı

Hocam öyle bir fiyat aralığında bilgisayar alıyorsunuz ki biraz yukarı çıksanız performansınız %30 artacak. Biraz aşağı inseniz ise performansınız o kadar azalmayacak yani demek istediğim şu ya 18-19 seviyesine çıkıp güzel bir sistem alın ya da aşağı inin RX 6600'lı bir sistem alın paranız cebinizde kalsın. Ayrıca üstümde arkadaşın attığı Gençer Gaming sistemi çöpoğlu çöp Everest kasa, Xigmatek PSU ve hayatımda ilk defa duyduğum bir SSD'ye sahip kesinlikle alınmaz.
Hocam bu sistemi ryzen 5 5600 yapıp aldım ben taksitli 18 oldu daha üstüne çıkma sansım cok yoktu bu fıyat aralıgında da baska yakın bısı bulamadım burdan da arastırdım ama

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı