Linkteki bilgisayar, monitör ve klavyeyi almak istiyorum. Şirket adına kesebilirsek bir ihtimal KDV indirimi de olabilir. O yüzden hepsini aynı siteden almaya çalışacağım, zaten monitör ve klavye diğer sitelerde de aynı fiyat.
Yarın akşam sipariş verme ihtimalim çok yüksek. Eğer bir eksik ya da hata varsa önerilerinizi bekliyorum. İş işten geçmesin. Yarın akşama kadar bekleyeceğim önerilerinizi.

- NOVA-4070 / INTEL I5-12400F / Asus Tuf Gaming GeForce RTX 4070 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
 - Dell S2721DGFA 27" 165Hz 1ms HDMI FreeSync Nano IPS QHD LCD Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR
 - ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez Ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye - Gaming.Gen.TR

- 3 X ASUS TUF Gaming AF120A2R RGB fan.
 - B660M-K yerine B660M-E
 - Kingston 2x8 yerine 2x16 (arayıp halletmeyi düşünüyorum sitede seçenek yok.)
 - WD 500 GB SSD yerine Kingston 1 TB.
 - 12400F için soğutucu bilmiyorum Allah'a emanet gibi (kasanın soğutması çok iyi gibi. Egzoz fan, 3 fan, ekran kartı fanları, PSU, stok soğutucu yeter gibi)

- Bilgisayar 2x8 RAM hali ile 33.950₺ (RAM değiştirme gözükmediği için +1200 daha ekleyelim.)
 - Monitör 12.000₺
 - Klavye 2.000₺
 - Toplam 49.150₺
 - Şirket adına fatura kesebilirsem 40.303₺

Yarın akşam sipariş verme ihtimalim çok yüksek. Eğer bir eksik ya da hata varsa önerilerinizi bekliyorum. İş işten geçmesin. Yarın akşama kadar bekleyeceğim önerilerinizi.

Son düzenleme: