Nova 5 vs 5P vs 5X

Darkkandadr

Hectopat
Daha fazla  
Araştırdığım kadarıyla ürün modelleri arasında görünürde hiçbir fark yok?
Fakat 5X ve 5P fiyatları daha uygun. Hatta aslında aralarında en avantajlısı 5X sürümü çünkü ekstradan Xbox desteği de sağlıyor. Şu anda Xbox kullanmama rağmen bedavaya bir cihaza da uyumlu aynı ürünü almak bana en mantıklısı geliyor.

Herhangi bir küçük farkını vb. bilen var mı acaba?

Teşekkürler.

Üçüde birebir aynı cihaz aralarında sadece platform desteği farkı var. Hepsi Pc'ye ve telefona bağlanabiliyor. 5P modelinde PlayStation desteği bulunuyor. 5X modelinde Xbox desteği var. Yani P PlayStation, X Xbox demek. Eğer kulaklığı bilgisayar veya telefon üzerinden kullanmayı düşünüyorsanız hangisi daha ucuzsa onu alın bence. Bir de son olarak yanlış hatırlamıyorsam 5 ve 5P modelinde dongle çıkarken 5X modeli sadece bluetooth ile bağlanabiliyor diye hatırlıyorum.

Hocam şimdi modellere bakıp geldim. 5X modelinde dongle varmış o yüzden dongle konusunda bir sorun yok. 5X modeli konsol için özel Xbox desteği olmasına rağmen PlayStation desteği de var. 5 ve 5P'nin 5X'ten tek farkı Xbox desteği olmaması. Aralarındaki farklar bu şekildeydi hocam. İyi günler dilerim

Son düzenleme:
Xbox versiyonunda chatmix tekeri varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…