NOVA 5070Ti sistem alınır mı?

5000 serisi almak için erken. Hele eksik işlem birimi ile üretilen kartlar su an bayilerde olduğu için almanızı önermem. Bir toplansın ve piyasada hatalı üretim kalmasın öyle alin.

PSU kötü.
RAM'ler CL38 kötü.
SSD okuma yazma hızları yüksek değil.

SSD yükseltirim zaten PSU'da.

5000 serisi almak için erken. Hele eksik işlem birimi ile üretilen kartlar su an bayilerde olduğu için almanızı önermem. Bir toplansın ve piyasada hatalı üretim kalmasın öyle alin.

Zaten simdi direk almayi düsünmuyorum yaza dogru dusunuyorum.

SSD yükseltirim zaten PSU'da.

Zaten simdi direk almayi düsünmuyorum yaza dogru dusunuyorum.

Yaza doğru almayı düşündüğünüz bir şey için su an yorum yapmak zaten doğru değil. Fiyat farkı olabilir ve yeni ürünler gelebilir.

Üşenmedim ve sistemdeki bileşenlerin en ucuz perakende fiyatlarını Akakçe üzerinden bulup topladım. Ortaya çıkan rakam 86437 TL. Sistem için belirlenen fiyat 91.237 TL. Aradaki farktan dolayı fiyata fahiş denmez. Ancak benzer bileşenlere sahip toplama PClerin fiyatlarına bakın. Gaming TR ile iletişime geçip fiyatta iskonto isteyin. Üretim sorunları medyada konuşuluyor. Örneğin çok az 5070 Ti ekran kartının üretim bandından 96 rop yerine 88 rop ile çıktığı bunun performansa % 5 - 10 civarı etki yaptığı, siyah ekran sorunu ve konnettör erime sorunu gibi 3 tane sorun gündeme geldi. Bu nedenle 5000 serisi bir karta geçmeden önce en azından bir ay daha bekleyip teknoloji gündemini takipte kalmak gerek. NVIDIA gibi bir firma üretim hatası ve diğer sorunları çözmek için mutlaka gerekeni yapacaktır. Ben 500 serisi kartların rezalet olduğunu düşünmüyorum. Gerek yazılım gerekse donanım tarafında sorunlar yaza kadar tamamen çözülmüş olacaktır. Ben 4060 Ti 16 GB kullanan biri olarak daha önceki serilerde olduğu gibi süper versiyon kartların çıkmasını bekleyeceğim. RTX 5070 Ti Super gibi bir kartın iyi bir fiyat/performans kartı olarak çıkacağını umut ediyorum.

Reis sağ ol vallahi bayağı arastirmissin. Fiyatlar ilerleyen zammanlarda ne olur sence, artar mi daha da yoksa sabit mi kalir duser mi?

Reis sağ ol vallahi bayağı arastirmissin. Fiyatlar ilerleyen zammanlarda ne olur sence, artar mi daha da yoksa sabit mi kalir duser mi?
Döviz kuru ve enflasyon yükselirse doğal olarak fiyat yükselecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…