NOVA-6600XT alınır mı?

WhiteRose

Hectopat
Daha fazla  
NOVA-6600XT
Bu sistemi satın almayı düşünüyorum. İşlemciyi 12400F, güç kaynağını 650W olarak değiştirip 2TB HDD ekleyerek alacağım. Toplam fiyatı 16.838,92 lira oluyor. Öncelikle sormak istediğim birkaç soru var. İşlemci yükseltmesi 1700 lira tutuyor ve bu meblağ 12100 ile 12400 arasındaki performans farkına değer mi? Bazı oyunlarda kafa kafaya değerler verdiklerini gördüm. İkinci olarak kasanın hava sirkülasyonu nasıldır? Stok soğutucu kullandığımda beni üzer mi? İşlemciyi 12400 yaparsam stok soğutucuyu değiştirmeyi düşünüyorum. Aklımdaki model bu;
Artric Freezer
Sistem hakkında fikirlerinizi veya önerebileceğiniz başka sistemleri belirtirseniz çok mutlu olurum.
(Bütçe, soğutucu hariç maksimum 17.000)

Site özelleştirmelerindeki fiyat farkları genelde normalden fazla oluyor. Bence bekleyin daha uygun F/P sistemler kesin çıkacaktır paranıza yazık etmeyin.

Edit: Normal piysada 12100F vs 12400F fiyat farkı 1400 TL iken site sizden 1753 TL alıyor. HDD için tavsiye edilmeyen Barracuda modelini 1142 TL'ye satarken, 2 TB WD Blue 850 TL.
Yine de siz bilirsiniz :D

Son düzenleme:
Anakart olarak ne düşünüyorsun hocam ?
Saydığım parçalar hariç olduğu gibi kalacak sistem.
Site özelleştirmelerindeki fiyat farkları genelde normalden fazla oluyor. Bence bekleyin daha uygun f/p sistemler kesin çıkacaktır paranıza yazık etmeyin.
Daha uygunlarını görmüştüm ama yoğun mesai yapan birisiyim. 10-15 dakikalığına satışa çıkıp stoğu tükenen ucuz sistemlere yetişemiyorum maalesef.
PcKolik Bu sistem de aklımda vardı ancak 12100'ün oyun performansı daha üstün olduğundan aşağı yukarı aynı sonuçları alacağım. Sistemi 12100 olarak topladığım zaman 15.000 liraya denk geliyor ve içine ekstradan 2TB HDD koymuş oluyorum.

Buyurun hocam.
Fiyat olarak çok yüksek kalıyor hocam. Eşit seviyeye getirmem için harici olarak HDD almam gerekecek. PSU ve kasa olarak da kalite farkı oluşacak.

Fiyat olarak çok yüksek kalıyor hocam. Eşit seviyeye getirmem için harici olarak HDD almam gerekecek. PSU ve kasa olarak da kalite farkı oluşacak.

Intel'in 12. nesil performans farklarından haberim var evet ve kafa karıştırıcı derece güzel :D. Pckolik sistemi bende önermeyi düşünüyordum size. 11.500 TL'ye 12400F, RTX 3060'lı kasa gibi bir şey beklemenizi öneririm tabii aceleniz yoksa. Mesai koşullarından dolayı bende maalesef bayağı bir sistem kaçırdım sizi çok iyi anlıyorum.

Saydığım parçalar hariç olduğu gibi kalacak sistem.

Daha uygunlarını görmüştüm ama yoğun mesai yapan birisiyim. 10-15 dakikalığına satışa çıkıp stoğu tükenen ucuz sistemlere yetişemiyorum maalesef.
PcKolik Bu sistem de aklımda vardı ancak 12100'ün oyun performansı daha üstün olduğundan aşağı yukarı aynı sonuçları alacağım. Sistemi 12100 olarak topladığım zaman 15.000 liraya denk geliyor ve içine ekstradan 2TB HDD koymuş oluyorum.
İmkanın varsa en düşük b560 daha mantıklı duruyor reis h serisi bir tık düşük gibi geldi bana

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı