Nova 7 vs BlackShark V2 Pro 2023

Bütçe
5000

ephy361

Kilopat
Daha fazla  
Günlük olarak müzik dinlemek için ve Valorant/LOL tarzı oyunlarda 7.1 değil de stereo kullanımı için hangisini alsam bilemedim, yardımcı olabilir misiniz?

Nova 7'yi 2. el 3250-3500TL civarına alabiliyorum, BlackShark V2 Pro sıfır olarak 4650 civarına geliyor. Yayın vs. açmıyorum o yüzden mikrofon çok fark yaratmasa da sesimin iyi gitmesini isterim, daha çok ses kalitesi benim için önemli.

Nova 7 de bazı kişilerde dip ses oluyor kendim kullandım yaklaşık 1 hafta ben yaşamadım. Mikrofon olarak çok net ama biraz uğultulu. Ses kalitesi olarak oyun kulaklığına göre gayet net ve bassları tatminkâr. Oyun için alacaksanız eğer ses kasma olarak daha iyisini bulamazsınız açıklama gereği duymuyorum hile gibi. Ama V2 Pro'yu denemedim ses kalitesi ve mikrofon olarak daha iyi olabilir.

Cevabınız için teşekkürler, V2 Pro'nun mikrofonu duyduğum en iyi mikrofon sayılır da arada yaklaşık 1250-1350TL fark oluyor ondan dolayı kararsız kaldım.

Blackshark'ın imaging yani sesin nereden geldiğini anlatan özelliği daha yüksek puan almış. Valorant ve LOL gibi oyunlarda Razer daha iyi olur.

Müzik kısmında Nova 7'nin Bass ve mid sesleri biraz daha iyi ama tiz konusunda kötü.

EQ ile düzeliyor hocam bizzat denedim. Güzel tepki veriyor EQ ayarına.

Ayrıca Razer 69 saat pil ömrü var yazıyor. SteelSeries ise 33 saat.

Mikrofon kalitesi olarak da Razer daha iyi. O verdiğim linkte ses örneği var. Oradan dinleyebilirsin.

Eki Görüntüle 1907783

1200TL fiyat farkına 2 kattan fazla şarj süresi, komfor ve iyi mikrofon tercih etmek mantıklı mı sizce? Ses kalitesi olarak da bir tık daha iyi olduğunu varsayıyorum.

G

1200TL fiyat farkına 2 kattan fazla şarj süresi, komfor ve iyi mikrofon tercih etmek mantıklı mı sizce? Ses kalitesi olarak da bir tık daha iyi olduğunu varsayıyorum.

Nova 7'nin artıları bass, oyunda ses kasma, dahili ses kartı ve buna güncelleme gelmesi, gg yazılımı. Bence Razer almanız daha mantıklı ama sizin fikriniz.

Selam. Aynı konuyu açacaktım tam da. Ne aldınız, memnun musunuz? Yazanlar Razer ağırlıklı tercih yapmış burada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…