Nova 7 vs Cloud 3 Wireless

Alicancnq

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2 kulaklık arasında kaldım. Cloud 3 ve Nova 7 amacım oyun oynamak. Müzikte dinliyorum, bu kulaklıklardan birine geçeceğim ama önceden kullandığım kulaklık Razer Opus midnight blue Edition THX sesi mükemmel olan bir kulaklıktı ama yıprandı. Şimdi hangisine geçeceğimde kararsız kaldım. Bu iki kulaklık fiyatı bandında varsa bildiğiniz başka kulaklık daha iyi önerilerinizi açığım. Wireless olması önemli.

Müzikte cloud 3 tatmin etmez. Nova 7 her ikisi içinde yeterlidir. Eğer müziği oyundan daha çok dinlemiyorsanız tabi.

Bassları biraz zayıf ama bence Cloud 3 gayet güzel kulaklık.

Cloud 3 sıkıntı biraz ya kullanıyorum, ama fiyatlarına baktığım zaman 3800e satılmış yakın zamanda o fiyatlara alınır. Diğeri 6500 7000 TL bandında geziyor.

Oyun icin kendimde kullandigim Cloud 3 muzik baskin sekilde muzik oyun icin Nova tavsiye ederim.

Cloud 3 sıkıntı biraz ya kullanıyorum, ama fiyatlarına baktığım zaman 3800e satılmış yakın zamanda o fiyatlara alınır. Diğeri 6500 7000 TL bandında geziyor.

Zaten yurt dışındayım Cloud 3 110 euro Nova 7 170 euro ama parayı umursamıyorum çünkü bir kere alacağım.

Senheiser Accentum Wireless bakabilirsiniz bir de. Fiyatı şu an bu bantta değil ama ara sıra indirime giriyor. Müzik dinlemek için oldukça iyi olduğu söyleniyor ancak oyun oynarken nasıl olur bilemiyorum. 7000 dolaylarına çıkmışken bi bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…