Nova APU R5 5500GT sistem alınır mı?

buno

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle selamünaleyküm benim niyetimde bir PC almak var. Biraz araştırdım İncehesap'ta bir kasa buldum kasa şu.
Nova APU | AMD Ryzen 5 5500GT | 16 GB DDR4 | 512 GB SSD hazır sistem. Ben PC'den pek anlamayan biriyim hani abartı sistem istemem ama cok da kotu olsun istemem oyunları 80-90 FPS de acsın yeter bu iyi mi bu sistem?

Son düzenleme:
Attığınız sistem pek de güzel değil, 10K civarı bütçeye 2. el bakmanızı öneririm. Ryzen 5 5500 ve RX 6600'lü sistem toplanabiliyor bu bütçeyle.

sağol reis

sağol reis

Attığınız sistem pek de güzel değil, 10K civarı bütçeye 2. el bakmanızı öneririm. Ryzen 5 5500 ve RX 6600'lü sistem toplanabiliyor bu bütçeyle.
kral valla bütçem 20 k hani monitör kasa lazım bildiğin gibi hikayeli oyunlarıda 70 fps de açsın o yeter hani kasma takılma donma durumları olmasın oyle bi sistem lazım soyledıgım gibi anlamıyom pek onere bilecehin bişe varmı dediğim gibi

sağol reis

kral valla bütçem 20 k hani monitör kasa lazım bildiğin gibi hikayeli oyunlarıda 70 fps de açsın o yeter hani kasma takılma donma durumları olmasın oyle bi sistem lazım soyledıgım gibi anlamıyom pek onere bilecehin bişe varmı dediğim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…