A Alkyon Hectopat Katılım 9 Ocak 2015 Mesajlar 9 2 Haziran 2015 #1 Merhaba arkadaşlar, daha önce hiç alışveriş yapan oldu mu? Çevrenizden duyduklarınız vb. ve satış sonrası desteği nasıl? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2015
Merhaba arkadaşlar, daha önce hiç alışveriş yapan oldu mu? Çevrenizden duyduklarınız vb. ve satış sonrası desteği nasıl? Teşekkürler.
alii cann Hectopat Katılım 10 Şubat 2015 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2015 #2 Alkyon dedi: Merhaba arkadaşlar, daha önce hiç alışveriş yapan oldu mu? Çevrenizden duyduklarınız vb. ve satış sonrası desteği nasıl? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ben ordan 3000TL lik pc topladım sipariş ettim geliyor . Bence gayet güvenli ordan sık sık alışveriş yapan bi akrabam var bana da o önerdi. Ucuz mal satıyolar tavsiye ederim.
Alkyon dedi: Merhaba arkadaşlar, daha önce hiç alışveriş yapan oldu mu? Çevrenizden duyduklarınız vb. ve satış sonrası desteği nasıl? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ben ordan 3000TL lik pc topladım sipariş ettim geliyor . Bence gayet güvenli ordan sık sık alışveriş yapan bi akrabam var bana da o önerdi. Ucuz mal satıyolar tavsiye ederim.