Nova Bilgisayar'dan Bilgisauar Satın Alma

basaralife

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar,

Bilen bilir ne zamandır PC toplamaya çalışıyorum dolar yüksek olduğundan alamamıştım. Seçimlerden sonra da fiyatlar yine tavan yapacağını düşünerek bilgisayarı önümüzdeki haftalarda almayı düşünüyorum. Nova bilgisayardan toplama PC alacağım. Parçaları tek tek seçerek evime getirtmek istiyorum. Ben İstanbul'da oturuyorum onlar Ankara'da sanırsam. Toplamda 8500 TL kadar bir tutar ödeyeceğim, parça parça alacağım ama hepsini bir anda sipariş edeceğim ve kurulum yaptırmayacağım, yani ilk kez kutuları evde açıp ben monte edeceğim. Daha önce hiç oradan alışveriş yapmadım.

Aklıma takılan sorular şunlar;

1. Çaktırmadan teşhir ürünü gönderirler mi?
  2. Evime gönderilirken olan süreçte parçalar bir hasara uğrar mı? Kapıda bunları kontrol edemeyeceğim için malum PC yi hazırlarken teker teker kutulardan açacağım. Bir hasar görmem sonrası Nova Bilgisayar bu parçayı geri alır mı?

Kısaca Nova bilgisayara güvenebilir miyim?

Not: Alacağım PC'yi yakında buraya eklerim resmini. Böylece ona da bakıp yorum yazabilirsiniz.

Merhaba konuyu sanırsam yanlış yere açmışım. Konumu kapatabilirsiniz. Doğru yere tekrar açacağım. Özür dilerim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı