ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.420 Makaleler 1 Çözümler 55 4 Nisan 2023 #11 alihanvardertyok dedi: O tür bilgiler hiçbir şey ifade etmiyor desem? Sistemin tüketeceği güç ortada. Gerçekten PSU sattırmak için sunulan içerikler. Genişletmek için tıkla... Bilemem, dediğim gibi zaten çoğu PSU 650W'yi de veremiyor. Sorun olsa zaten olurdu ama ben garanti olarak 650W alırdım ileriyi düşündüğümden dolayı. Garanti olsun bitsin.
alihanvardertyok dedi: O tür bilgiler hiçbir şey ifade etmiyor desem? Sistemin tüketeceği güç ortada. Gerçekten PSU sattırmak için sunulan içerikler. Genişletmek için tıkla... Bilemem, dediğim gibi zaten çoğu PSU 650W'yi de veremiyor. Sorun olsa zaten olurdu ama ben garanti olarak 650W alırdım ileriyi düşündüğümden dolayı. Garanti olsun bitsin.
P phycan Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #12 alihanvardertyok dedi: O tür bilgiler hiçbir şey ifade etmiyor desem? Sistemin tüketeceği güç ortada. Gerçekten PSU sattırmak için sunulan içerikler. Genişletmek için tıkla... 750W PSU satmak için mi diyorsunuz?
alihanvardertyok dedi: O tür bilgiler hiçbir şey ifade etmiyor desem? Sistemin tüketeceği güç ortada. Gerçekten PSU sattırmak için sunulan içerikler. Genişletmek için tıkla... 750W PSU satmak için mi diyorsunuz?