E elix_0 Femtopat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2024 #1 Mouse almak istiyorum ama bütçeme çok uygun bir şey bulamadım. 1 aylık neredeyse 0 bir 2.el mouse buldum. Nova M4 400TL'ye alınır mı? Rampage markasını tercih ettiğimde. Ne gibi kötü sorunlarla karşılaşabilirim, beni biraz aydınlatabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2024
Mouse almak istiyorum ama bütçeme çok uygun bir şey bulamadım. 1 aylık neredeyse 0 bir 2.el mouse buldum. Nova M4 400TL'ye alınır mı? Rampage markasını tercih ettiğimde. Ne gibi kötü sorunlarla karşılaşabilirim, beni biraz aydınlatabilir misiniz?
kaan_05 Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 457 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2024 #2 Normalde Rampage markasını önermem ama 400TL bandında çok bir mouse yok. Bütçenize göre çok uygun bir ürün denebilir alabilirsiniz.
Normalde Rampage markasını önermem ama 400TL bandında çok bir mouse yok. Bütçenize göre çok uygun bir ürün denebilir alabilirsiniz.
E elix_0 Femtopat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2024 #3 kaan_05 dedi: Normalde Rampage markasını önermem ama 400TL bandında çok bir mouse yok. Bütçenize göre çok uygun bir ürün denebilir alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bende baktımda 400TL'ye en kalitelisi ofis Mouse'ları. Öyleyse alıyorum hocam.
kaan_05 dedi: Normalde Rampage markasını önermem ama 400TL bandında çok bir mouse yok. Bütçenize göre çok uygun bir ürün denebilir alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bende baktımda 400TL'ye en kalitelisi ofis Mouse'ları. Öyleyse alıyorum hocam.
I ilhan0202 Decapat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #4 elix_0 dedi: Evet hocam bende baktımda 400TL'ye en kalitelisi ofis Mouse'ları. Öyleyse alıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de o mouse u almayı düşünüyorum da. Kullanım boyu tecrübenizi paylaşabilir misiniz?
elix_0 dedi: Evet hocam bende baktımda 400TL'ye en kalitelisi ofis Mouse'ları. Öyleyse alıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de o mouse u almayı düşünüyorum da. Kullanım boyu tecrübenizi paylaşabilir misiniz?