Nova Pro kablolu vs BlackShark V2 Special Edition

Bütçe
6500

Detret

Picopat
Daha fazla  

Aklımda olan bunlar var rekabetçi oyun yılda 1 2 el belki oynuyorum genellikle hikayeli ve LoL tarzı oyunlar oynuyorum ve müzik dinliyorum mikrofon önemli değil çok kötü olsa da olur. Ayrıca aklınızda 7000TL'yi geçmeyecek harici ses kartı+kulaklık ikilisi olan varsa fikrinize açığım.

Ayrıca Nova 5 Wireless ile bu iki kulaklığın arasında çok ses farkı var mıdır kullanan varsa belirtebilirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
yorumlarınız için teşekkür ederim nova pro kablolu alıcağım

kullanan varsa biraz daha araştırma yaptım nova pro kablolumu daha iyi arctis pro kablolumu daha iyi birde kullanan nova pro kullanan varsa kulaklığının yanlarının plastik olduğunun ve kırıldığını söyleyenler oldu arctis proda böyle bir olay varmı vs kullanan varsa aydınlatırsa iyi olur teşekkür ederim

yorumlarınız için teşekkür ederim nova pro kablolu alıcağım

kullanan varsa biraz daha araştırma yaptım nova pro kablolumu daha iyi arctis pro kablolumu daha iyi birde kullanan nova pro kullanan varsa kulaklığının yanlarının plastik olduğunun ve kırıldığını söyleyenler oldu arctis proda böyle bir olay varmı vs kullanan varsa aydınlatırsa iyi olur teşekkür ederim

Nova Pro düz Arctis Pro'nun üzerine iyileştirilmiş diyenler vardı. Bu adamın incelemelerini beğeniyorum. Yabancı diliniz varsa:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

G6 iyi de hem Nova Pro hem ses kartı alacak bütçeniz varsa HiFi kulaklık+G6 alsanıza madem.
G6 iyi de hem Nova Pro hem ses kartı alacak bütçeniz varsa HiFi kulaklık+G6 alsanıza madem.
cevabınız için çok teşekkür ederim.bütçem 7-8k belki 9k ya esneyebilir g6 yı 3500 sanıyordum zamlanmış bayağı 2 ayda eğer 2500 e hifi kulaklık varsa konforlu önerinize açığım.ayrıca g6 dan daha fp ürün varsa gene önerinize açığım

cevabınız için çok teşekkür ederim.bütçem 7-8k belki 9k ya esneyebilir g6 yı 3500 sanıyordum zamlanmış bayağı 2 ayda eğer 2500 e hifi kulaklık varsa konforlu önerinize açığım.ayrıca g6 dan daha fp ürün varsa gene önerinize açığım

AKG K72 alınabilir de bence Nova Pro'yu alın kendi GameDAC'ı ile kullanın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı