Furkan78 Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 685 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #1 Nova prospekt neden video atmıyor?
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.056 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #2 Sağlıksal sorunu olabilir ya da böyle işler ile uğraştığı için bir sorun olmuştur ve bırakmıştır zaten çoğu kurgu hocam çok tavsiye etmem yaşınız kaç.
Sağlıksal sorunu olabilir ya da böyle işler ile uğraştığı için bir sorun olmuştur ve bırakmıştır zaten çoğu kurgu hocam çok tavsiye etmem yaşınız kaç.
Furkan78 Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 685 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #3 ponçik rakun dedi: Sağlıksal sorunu olabilir ya da böyle işler ile uğraştığı için bir sorun olmuştur ve bırakmıştır zaten çoğu kurgu hocam çok tavsiye etmem yaşınız kaç. Genişletmek için tıkla... Boş ver yaşı kurgu olsa da sarıyor
ponçik rakun dedi: Sağlıksal sorunu olabilir ya da böyle işler ile uğraştığı için bir sorun olmuştur ve bırakmıştır zaten çoğu kurgu hocam çok tavsiye etmem yaşınız kaç. Genişletmek için tıkla... Boş ver yaşı kurgu olsa da sarıyor
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.056 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #4 Furkan78 dedi: Boş ver yaşı kurgu olsa da sarıyor Genişletmek için tıkla... Aynen sarıyor bende izliyordum bir yerden sonra bıraktım hemen hemen her videosunu izliyordum her gün video atmış mı diye bakıyordum öyle bir şeydi.
Furkan78 dedi: Boş ver yaşı kurgu olsa da sarıyor Genişletmek için tıkla... Aynen sarıyor bende izliyordum bir yerden sonra bıraktım hemen hemen her videosunu izliyordum her gün video atmış mı diye bakıyordum öyle bir şeydi.
Furkan78 Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 685 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #5 ponçik rakun dedi: Aynen sarıyor bende izliyordum bir yerden sonra bıraktım hemen hemen her videosunu izliyordum her gün video atmış mı diye bakıyordum öyle bir şeydi. Genişletmek için tıkla... Aynen bende yıllardır 2016 veya 2017'den beri izliyorum ama son 1 yıldır izlemiyordum son 1 yılda izlemediğim videolarını izliyorum şimdi de.
ponçik rakun dedi: Aynen sarıyor bende izliyordum bir yerden sonra bıraktım hemen hemen her videosunu izliyordum her gün video atmış mı diye bakıyordum öyle bir şeydi. Genişletmek için tıkla... Aynen bende yıllardır 2016 veya 2017'den beri izliyorum ama son 1 yıldır izlemiyordum son 1 yılda izlemediğim videolarını izliyorum şimdi de.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.056 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #6 Yaklaşık olarak 2 yıl falan oldu izlemeyi bırakalı.
TheWind Hectopat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 241 6 Ocak 2022 #7 Artık öyle kanalların pek bir özelliği kalmadı.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.056 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #8 TheWind dedi: Artık öyle kanalların pek bir özelliği kalmadı. Genişletmek için tıkla... Kurgu olduğu anlaşıldı o yüzden izleyicisi yarı yarıya düştü.
TheWind dedi: Artık öyle kanalların pek bir özelliği kalmadı. Genişletmek için tıkla... Kurgu olduğu anlaşıldı o yüzden izleyicisi yarı yarıya düştü.
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.291 Makaleler 3 Çözümler 13 6 Ocak 2022 #9 ponçik rakun dedi: çoğu kurgu Genişletmek için tıkla... Açıkçası emin değilim, o cinle evli adam ile çektikleri video bana çok gerçekçi gelmişti. Issız, ormanın içinde bir evde yaşıyordu adam, bunun kurgusunu nasıl yapabilirler, bilmiyorum.
ponçik rakun dedi: çoğu kurgu Genişletmek için tıkla... Açıkçası emin değilim, o cinle evli adam ile çektikleri video bana çok gerçekçi gelmişti. Issız, ormanın içinde bir evde yaşıyordu adam, bunun kurgusunu nasıl yapabilirler, bilmiyorum.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.056 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #10 Hocam böyle bir şey yapsalar bile çok uğraşırlar 3 harfliler