Nova vs Crystal 5A APU sistem

Hocam yeni bilgisayar alacaksanız neden APU alıyorsunuz bilmiyorum üstüne 5 bin 10 bin daha koyarım beni idare edecek bilgisayarım alırım ekran kartı için 20 bin TL'ye gerek yok. Fakat size kalmış bence Nova.

Hocam yeni bilgisayar alacaksanız neden APU alıyorsunuz bilmiyorum üstüne 5 bin 10 bin daha koyarım beni idare edecek bilgisayarım alırım ekran kartı için 20 bin TL'ye gerek yok. Fakat size kalmış bence Nova.

Şu an hazırda bir sistemim var zaten kardeşimle Valorant Minecraft tarz oyunlar oynamak için alıyorum.

Nova sistem diğer sisteme göre neden daha iyi açıklar mısın bilmiyorumda

Şu an hazırda bir sistemim var zaten kardeşimle Valorant Minecraft tarz oyunlar oynamak için alıyorum.

Nova sistem diğer sisteme göre neden daha iyi açıklar mısın bilmiyorumda.

Yani hocam bana göre bir tık daha iyi eğer YouTube'da varsa yazıp hangisi iyise alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…