tarıkeren Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 114 Daha fazla Sistem Özellikleri NVİDİA RTX 4050 - İNTEL CORE İ5 12500H - 16GB RAM Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, launchpad alıp kendime hobi edinmek uğraşmak istiyorum sıfırdan biri olarak hangi yolu izlemeliyim ve başlangıç launchpad cihazı hangisi olmalı sizce? Hangi yolu izlemeliyim.
Merhaba arkadaşlar, launchpad alıp kendime hobi edinmek uğraşmak istiyorum sıfırdan biri olarak hangi yolu izlemeliyim ve başlangıç launchpad cihazı hangisi olmalı sizce? Hangi yolu izlemeliyim.
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.434 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 19 Nisan 2024 #2 Bunu almak ile iş bitmiyor umarım farkındasınız. Harici ses kartınız var mı? FL stüdio ya da benzeri Sequencer kullanma tecrübeniz var mı?
Bunu almak ile iş bitmiyor umarım farkındasınız. Harici ses kartınız var mı? FL stüdio ya da benzeri Sequencer kullanma tecrübeniz var mı?
tarıkeren Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 114 Daha fazla Sistem Özellikleri NVİDİA RTX 4050 - İNTEL CORE İ5 12500H - 16GB RAM Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #3 Single_factor dedi: Bunu almak ile iş bitmiyor umarım farkındasınız. Harici ses kartınız var mı? FL stüdio ya da benzeri Sequencer kullanma tecrübeniz var mı? Genişletmek için tıkla... Harici ses sistemine sahibim onun dışında bilmiyorum işte hangi yolu izlemeliyim çünkü böyle birşey alıp üzerine ilerlemek istiyorum merakım var
Single_factor dedi: Bunu almak ile iş bitmiyor umarım farkındasınız. Harici ses kartınız var mı? FL stüdio ya da benzeri Sequencer kullanma tecrübeniz var mı? Genişletmek için tıkla... Harici ses sistemine sahibim onun dışında bilmiyorum işte hangi yolu izlemeliyim çünkü böyle birşey alıp üzerine ilerlemek istiyorum merakım var
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.434 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 23 Nisan 2024 #4 "Ses sistemi" demedim; "ses kartı" dedim.