F Fabri Picopat Katılım 29 Mart 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #1 Her yolu denedim eskiden oluyordu. Sanallaştırma etkin Windows ve özellikleri aç kısmında Hyper-V gözükmüyor. Çözümü var mı?
Her yolu denedim eskiden oluyordu. Sanallaştırma etkin Windows ve özellikleri aç kısmında Hyper-V gözükmüyor. Çözümü var mı?
Lazerhawk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 1.042 Çözümler 12 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #2 Nox emulator yerine MuMu veya Google Play Games kullanmayı deneyin. Hangi oyun veya uygulama için bakmıştınız?
Nox emulator yerine MuMu veya Google Play Games kullanmayı deneyin. Hangi oyun veya uygulama için bakmıştınız?
F Fabri Picopat Katılım 29 Mart 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #3 memudada aynı hatayı aldım ama blustacks de almaıyorum http toolkit bağlamam lazım
Lazerhawk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 1.042 Çözümler 12 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #4 Fabri dedi: Memudada aynı hatayı aldım ama blustacks de almaıyorum HTTP toolkit bağlamam lazım. Genişletmek için tıkla... MuMu Player dedim hocam, MEmu değil. Bir de bunu deneyin.
Fabri dedi: Memudada aynı hatayı aldım ama blustacks de almaıyorum HTTP toolkit bağlamam lazım. Genişletmek için tıkla... MuMu Player dedim hocam, MEmu değil. Bir de bunu deneyin.
F Fabri Picopat Katılım 29 Mart 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #5 pardon hocam bi deniyim onuda Lazerhawk dedi: MuMu Player dedim hocam, MEmu değil. Bir de bunu deneyin. Genişletmek için tıkla... yaptım ama bağlanmıyor toolkite algılamaıyor Son düzenleme: 24 Mayıs 2025
pardon hocam bi deniyim onuda Lazerhawk dedi: MuMu Player dedim hocam, MEmu değil. Bir de bunu deneyin. Genişletmek için tıkla... yaptım ama bağlanmıyor toolkite algılamaıyor