İlbay Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #1 Merhaba Nox yükledim açılışında "Hyper v" yi kapat diyor düzelte basıp PC'yi restartlıyorum bir değişiklik olmuyor hala aynı hatayı alıyorum. Manual olarak Hyper v yi kapatsam bile hala aynı hatayı alıyorum çözümünü bilen var mı?
Merhaba Nox yükledim açılışında "Hyper v" yi kapat diyor düzelte basıp PC'yi restartlıyorum bir değişiklik olmuyor hala aynı hatayı alıyorum. Manual olarak Hyper v yi kapatsam bile hala aynı hatayı alıyorum çözümünü bilen var mı?
lyntax Decapat Katılım 1 Ekim 2024 Mesajlar 1.073 Makaleler 9 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #2 Win+R tuşlarına basın, optionalfeatures yazın. Açılan sekmeden Hyper-V ile ilgili olan tüm kutucukları kaldırın.
Win+R tuşlarına basın, optionalfeatures yazın. Açılan sekmeden Hyper-V ile ilgili olan tüm kutucukları kaldırın.
İlbay Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #3 lyntax dedi: Win+R tuşlarına basın, optionalfeatures yazın. Açılan sekmeden Hyper-V ile ilgili olan tüm kutucukları kaldırın. Genişletmek için tıkla... Zaten kaldırılık.
lyntax dedi: Win+R tuşlarına basın, optionalfeatures yazın. Açılan sekmeden Hyper-V ile ilgili olan tüm kutucukları kaldırın. Genişletmek için tıkla... Zaten kaldırılık.
darkglitchs Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 100 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400F RTX 4060 Ti 8GB 16GB DDR4 3200MHz Cinsiyet Diğer 6 Eylül 2025 #4 İlbay dedi: Zaten kaldırılık. Genişletmek için tıkla... Hocam çözdünüz mü bende aynı hatayı alıyorum.
İlbay dedi: Zaten kaldırılık. Genişletmek için tıkla... Hocam çözdünüz mü bende aynı hatayı alıyorum.