Nox Player emulatör Gmail hesap bağlama

loneytunes

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, Nox Player yükledim de telefonumda hangi Gmail kayıtlıysa emulatör'e de o Gmail hesabı ile giriş yaptım. Oyunlarım kitaplığım görünüyor ancak telefondaki ilerlemem görünmüyor, mesela Google Play'de satın aldığım ücretli bir oyunu yüklemek istesem beni satın almaya yönlendiriyor sanki yokmuş gibi, oysa aynı hesaplar aktif. Ücretsiz bir oyunu kitaplığımdan yüklediğim zaman da ilerleme görünmüyor sıfırdan başlatıyor.

Senkronizasyon aktif ve Play oyunlar adlı uygulamayı yükledim girişte yaptım ona rağmen ilerlemem kayıtlı değil ya maalesef.

Bluestack indirdim onu kullanmaya devam ediyorum daha hızlı oldu ve oyunları da hesabımda görüyor sorunsuz yükleyebiliyorum, sadece bazı oyunlarda kayıtlar yok sıfırdan başlıyor hesap eşitleme yok o oyunlarda, diğer özellikle ücretli oyunlarda kayıtları eşitleme var o şekilde sorunu hallettim. Herkese teşekkür ediyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı