Nox PUBG Mobile Kasma Sorunu

alemoyuncux

Megapat
Daha fazla  
Nox'ta PUBG MOBILE oynarken kasma sorunu yaşıyorum, biraz araştırma yaptım ve BIOS ayarlarından Intel® Virtualization Teknolojisi seçeneği aktif etmem gerektiğini söyleyen yazılar buldum, BIOS ayarlarına baktığımda bu seçenek gözükmüyordu, aktif olup olmadığına bakmanın bir yolunu buldum, baktığımda zaten bende aktifti.

Son düzenleyen: Moderatör:
"PUBG MOBILE" Bir ANDROID oyunu olduğundan bilgisayarınla uyumsuz olduğu için kasma,donma gibi sorunlar yaşanabilir. Ben oyunu SAMSUNG J7 PRO ile oynarken hiç kasma yaşamıyorum üstelik video bile çekebiliyorum. sana önerim telefon ile oynamandır.

Telefondan da oynuyorum ama kontrolleri bana göre değil

Telefondan da oynuyorum ama kontrolleri bana göre değil
Anladım, STEAM üzerinde PLAYER UNKNOWS BATTLEGORUNDS'ın ücretli versiyonu bulunuyor. Eğer telefon ile kontrol etmekte zorlanıyorsan STEAM üzerinden satın almanı öneririm. Bu sayede ben ve benim gibi oyuncularda daha âdil bir oyun oynayabilir.

Emülatör kullananlarla emülatör kullananlar eşleşiyor.

Beyler bende Nox Player indirdim. Kullanımda %30'u sıcaklıkta 50* i geçmeyen işlemci 100 lere dayandı. Ne yapmam gerekiyor yardım lütfen.

Ben bilgisayarda gayet rahat oynuyorum Bluestack ile sadece arada bir oyun problemli olduğu için atmalar oluyor onun dışında telefona göre çok avantajlı.

Ben bilgisayarda gayet rahat oynuyorum Bluestack ile sadece arada bir oyun problemli olduğu için atmalar oluyor onun dışında telefona göre çok avantajlı.
İşlemci değerlerini yazarmısın ? birde kullandığın işlemci fan nedir ve işlemcin nedir

Stok fan kullanmaktayım oyun en yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde oynayabiliyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    213,8 KB · Görüntüleme: 1.006
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…