3 321872 Centipat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 25 Ekim 2021 #1 Merhabalar, bu 3 emülatörden hangisi kullanış, hız ve güvenlik açısından daha iyi. Noxplayer'de sürekli %99'da kalıyordum çok önceden. Noxplayer'in debloat yapılmış hali var kullananlar varsa ne gibi değişiklikler var. BlueStacks diğer 2 emülatöre göre çok fazla RAM harcayıp kasıyordu. MEmu Player'de %99 ve yeni bir farklı hata aldım, ayrıyeten ayarlar kısmında çoğu yerde sayı veya harf yerinde % işaretler var. Lütfen Dual boot önermeyin. Sizce hangisi daha iyi, deneyimlerinizi paylaşır mısınız?..
Merhabalar, bu 3 emülatörden hangisi kullanış, hız ve güvenlik açısından daha iyi. Noxplayer'de sürekli %99'da kalıyordum çok önceden. Noxplayer'in debloat yapılmış hali var kullananlar varsa ne gibi değişiklikler var. BlueStacks diğer 2 emülatöre göre çok fazla RAM harcayıp kasıyordu. MEmu Player'de %99 ve yeni bir farklı hata aldım, ayrıyeten ayarlar kısmında çoğu yerde sayı veya harf yerinde % işaretler var. Lütfen Dual boot önermeyin. Sizce hangisi daha iyi, deneyimlerinizi paylaşır mısınız?..
Metonoktaexe Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Zoomda Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2021 #2 Hocam BlueStacks 5 kurun olmazsa dualboot tek seçenek hocam.
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.623 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2021 #3 Nox. Ama bu rehberi de uygularsan. Nox'dan tam performans almak için. Debloating & Optimizing Nox Debloating & Optimizing Nox. GitHub Gist: instantly share code, notes, and snippets. gist.github.com
Nox. Ama bu rehberi de uygularsan. Nox'dan tam performans almak için. Debloating & Optimizing Nox Debloating & Optimizing Nox. GitHub Gist: instantly share code, notes, and snippets. gist.github.com
android3 Megapat Katılım 3 Nisan 2014 Mesajlar 714 Makaleler 1 Çözümler 1 25 Ekim 2021 #4 Noxplayer kullanıyordum bir ara. Aralarından en iyisi bu. Alternatif olarak LD player deneyebilirsiniz. Kullanım amacı oyun mu?
Noxplayer kullanıyordum bir ara. Aralarından en iyisi bu. Alternatif olarak LD player deneyebilirsiniz. Kullanım amacı oyun mu?
3 321872 Centipat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 25 Ekim 2021 #5 Metonoktaexe dedi: Hocam BlueStacks 5 kurun olmazsa dualboot tek seçenek hocam. Genişletmek için tıkla... BlueStacks 5'i ile ilgili deneyimlerinizi ayrıntılı bir şekilde aktarabilir misiniz? mutlu pide dedi: Nox. Ama bu rehberi de uygularsan. Nox'dan tam performans almak için. Debloating & Optimizing Nox Debloating & Optimizing Nox. GitHub Gist: instantly share code, notes, and snippets. gist.github.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, deneyip sonucu buraya atacağım. android3 dedi: Noxplayer kullanıyordum bir ara. Aralarından en iyisi bu. Alternatif olarak LD player deneyebilirsiniz. Kullanım amacı oyun mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, oyun dışında kullanım. Yanıtınız için Teşekkürler.
Metonoktaexe dedi: Hocam BlueStacks 5 kurun olmazsa dualboot tek seçenek hocam. Genişletmek için tıkla... BlueStacks 5'i ile ilgili deneyimlerinizi ayrıntılı bir şekilde aktarabilir misiniz? mutlu pide dedi: Nox. Ama bu rehberi de uygularsan. Nox'dan tam performans almak için. Debloating & Optimizing Nox Debloating & Optimizing Nox. GitHub Gist: instantly share code, notes, and snippets. gist.github.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, deneyip sonucu buraya atacağım. android3 dedi: Noxplayer kullanıyordum bir ara. Aralarından en iyisi bu. Alternatif olarak LD player deneyebilirsiniz. Kullanım amacı oyun mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, oyun dışında kullanım. Yanıtınız için Teşekkürler.
Metonoktaexe Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Zoomda Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2021 #6 321872 dedi: BlueStacks 5'i ile ilgili deneyimlerinizi ayrıntılı bir şekilde aktarabilir misiniz? Teşekkürler, deneyip sonucu buraya atacağım. Hayır, oyun dışında kullanım. Yanıtınız için Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam BlueStacks 5 daha az RAM kullanıyor 4'e göre ve daha PC dostu.
321872 dedi: BlueStacks 5'i ile ilgili deneyimlerinizi ayrıntılı bir şekilde aktarabilir misiniz? Teşekkürler, deneyip sonucu buraya atacağım. Hayır, oyun dışında kullanım. Yanıtınız için Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam BlueStacks 5 daha az RAM kullanıyor 4'e göre ve daha PC dostu.
3 321872 Centipat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 25 Ekim 2021 #7 Metonoktaexe dedi: Hocam BlueStacks 5 daha az RAM kullanıyor 4'e göre ve daha PC dostu. Genişletmek için tıkla... Yeniden deneyeceğim, Teşekkürler.
Metonoktaexe dedi: Hocam BlueStacks 5 daha az RAM kullanıyor 4'e göre ve daha PC dostu. Genişletmek için tıkla... Yeniden deneyeceğim, Teşekkürler.
just chillin Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.383 Makaleler 2 Çözümler 9 10 Mayıs 2022 #8 321872 dedi: Teşekkürler, deneyip sonucu buraya atacağım. Genişletmek için tıkla... Sonuç nedir ? Hangisinden daha memnun kaldınız ?
321872 dedi: Teşekkürler, deneyip sonucu buraya atacağım. Genişletmek için tıkla... Sonuç nedir ? Hangisinden daha memnun kaldınız ?
2 276324 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 668 Makaleler 1 Çözümler 4 10 Mayıs 2022 #9 Ben kafa topunu PC'de oynamak için Nox kullanıyordum. Diğer bazı şeylerde de iyi iş çıkarıyordu. BlueStacks'e göre Nox tek geçer...
Ben kafa topunu PC'de oynamak için Nox kullanıyordum. Diğer bazı şeylerde de iyi iş çıkarıyordu. BlueStacks'e göre Nox tek geçer...
just chillin Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.383 Makaleler 2 Çözümler 9 10 Mayıs 2022 #10 276324 dedi: Diğer bazı şeylerde de iyi iş çıkarıyordu. BlueStacks'e göre Nox tek geçer... Genişletmek için tıkla... Pubg mobile lite için de denediniz mi, Nox mu daha iyi?
276324 dedi: Diğer bazı şeylerde de iyi iş çıkarıyordu. BlueStacks'e göre Nox tek geçer... Genişletmek için tıkla... Pubg mobile lite için de denediniz mi, Nox mu daha iyi?