TheZed Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 155 27 Ağustos 2023 #1 Soru başlıktaki gibi. Internette araştırdım kafam karıştı. NPC nedir kısaca özetler misiniz?
umutxdd Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #2 Açılımı "Non-playable character", Türkçesi ile "oynanılamaz karakter". Tabii oyun anlamı bu. Oyun dışında kullananlar da var. Ben onlardan değilim
Açılımı "Non-playable character", Türkçesi ile "oynanılamaz karakter". Tabii oyun anlamı bu. Oyun dışında kullananlar da var. Ben onlardan değilim
S Salvatorio Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 2.494 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #3 TheZed dedi: Soru başlıktaki gibi. Internette araştırdım kafam karıştı. NPC nedir kısaca özetler misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayatta hep aynı şeyi yapmaya kodlanan kişiler diyelim.
TheZed dedi: Soru başlıktaki gibi. Internette araştırdım kafam karıştı. NPC nedir kısaca özetler misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayatta hep aynı şeyi yapmaya kodlanan kişiler diyelim.
Ezio21 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 1.725 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diş hekimi 27 Ağustos 2023 #4 TheZed dedi: Soru başlıktaki gibi. Internette araştırdım kafam karıştı. NPC nedir kısaca özetler misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
TheZed dedi: Soru başlıktaki gibi. Internette araştırdım kafam karıştı. NPC nedir kısaca özetler misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
TheZed Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 155 27 Ağustos 2023 #5 Salvatorio dedi: Hayatta hep aynı şeyi yapmaya kodlanan kişiler diyelim. Genişletmek için tıkla... Ne yani hepimiz NPC'miyiz şimdi.
Salvatorio dedi: Hayatta hep aynı şeyi yapmaya kodlanan kişiler diyelim. Genişletmek için tıkla... Ne yani hepimiz NPC'miyiz şimdi.
S Salvatorio Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 2.494 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #6 TheZed dedi: Ne yani hepimiz NPC'miyiz şimdi. Genişletmek için tıkla... Şuan foruma istediğin konuyu açabiliyorsun. Özgür sayılırsın. Onlar kodlanmışlar. Yani başka bir şey yapmalarına imkan yok.
TheZed dedi: Ne yani hepimiz NPC'miyiz şimdi. Genişletmek için tıkla... Şuan foruma istediğin konuyu açabiliyorsun. Özgür sayılırsın. Onlar kodlanmışlar. Yani başka bir şey yapmalarına imkan yok.
4 432150 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 2.748 Çözümler 11 27 Ağustos 2023 #7 Simülasyon tarafından gönderilen insan görünümlü robotlar.
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.692 Makaleler 13 Çözümler 20 27 Ağustos 2023 #8 TheZed dedi: Ne yani hepimiz NPC miyiz şimdi? Genişletmek için tıkla... Kaba tabirle kodlanmış canlılar. Oyunda senden başkası olanlar.
TheZed dedi: Ne yani hepimiz NPC miyiz şimdi? Genişletmek için tıkla... Kaba tabirle kodlanmış canlılar. Oyunda senden başkası olanlar.
N NetNpcOlanİnsan Picopat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 464 Çözümler 1 27 Ağustos 2023 #9 TheZed dedi: Ne yani hepimiz NPC'miyiz şimdi. Genişletmek için tıkla... Aynen öyleyiz .d