Ns 125 mi yoksa qj motor srk 125 mi?

jackxlink

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni motor alacağım. Ehliyetimi aldım bütçeme uygun 2 motor var. Biri Pulsar ns 125 biri qj motor srk 125 bana srk daha özellikli ve teknolojik geldi bir de ns 125 ön sipariş ile geliyor. Sizce hangisi daha iyi?

Dosya Ekleri

• images.jpeg
    55,7 KB · Görüntüleme: 236
  • bajaj-pulsar-ns-125-095333.png
    878,2 KB · Görüntüleme: 90
Arkadaşlar yeni motor alacağım. Ehliyetimi aldım bütçeme uygun 2 motor var. Biri Pulsar ns 125 biri qj motor srk 125 bana srk daha özellikli ve teknolojik geldi bir de ns 125 ön sipariş ile geliyor. Sizce hangisi daha iyi?
NS 125 Bende yakın bi vadede alıcağım umarım.

Bana da öyle geldi ama hava soğutmalı ondan sıkıntı yaşar mıyım uzun vadede.

Bu sadece bir kriter olmamalı, özellikle bajaj son zamanlarda kendini iyi kanıtladı. Soğutması ile ilgili sorunlar olabileceğini düşünüyorsanız ufak bir araştırma yapın forumlarda isterseniz ama düşük CC motor olduğu için çok da ihtiyacı yok ciddi bir soğutma sistemine.

Az önce aklıma geldi de bir dönem ns 125'in kıran kırdığından bahsediyorlardı istersen bir krank konusuna da bir bak son kasalarda kesici durumu krank durumu nedir? Ama total'e baktığımız zaman bajajın rks'den çok daha iyi olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…