NS125 mi Benelli 125s mi?

Aslında abs olsaydı onda birkaç ay önce almak üzereydim

Dediğim gibi titreme sorunu var eğer yeni başlayacaksan sorun olabilir.
Ama bu kullanamayacağın anlamınada gelmez.

Tipini sevmiyorum onun araştırmıştım onu da.

Kozmetik konusu senin bileceğin iş, seni mekanik olarak üzmeyecek ve şu pazarda alabileceğin en mantıklı 125CC motor Raider'dir, tartışmaya açık mı? Hayır değil motora başlarken kullandığım ve sonradan yükselttiğim motordur, üzmez.

Dediğim gibi titreme sorunu var eğer yeni başlayacaksan sorun olabilir.
Ama bu kullanamayacağın anlamınada gelmez.

Tek silindir motor, titremesinden daha normal bir şey yok ki.

Aslında abs olsaydı onda birkaç ay önce almak üzereydim.

Abs güzel özellik fakat bütçe konusu, 20k fazla verip 200CC'sini almak varken ben 125CC olan NS125'i alacağım dersen alabilirsin.

Hocam zaten motorun önemli parçası kozmetik değilmi?

Boy muhabbetine çok takılma tek ayak tam değiyorsa sıkıntı olmaz önerim ns 125 olur.
Tek ayak tam değiyor diğeri 70 gibi birey değiyor ayrıca fark eder mi bilmem ama bayide motorların arasından bindim ve ayaklık açıktıda motoru diklestirdim diye havad duruyordu acaba oda zorlaştırmış olabilir mi?

A1 ehliyet alabiliyorum sadece max 125cc

Tek ayağım tam değiyor sence yeterlimi?

Hocam zaten motorun önemli parçası kozmetik değil mi?

Tabii ki de değil, sürekli parça sorunu servis sorunu yaşayacağın motoru neden alırsın? Benelli her ne kadar tip olarak Raider'den iyi olsa da bir o kadar mekanik ve ikinci el pazarı olarak kötüdür. Ve aradaki 45.000 TL'lik fiyat farkına kesinlikle girmiyorum.

Herkes R6 alsın o zaman.
Yakışıklı motor çünkü.

Diğerlerine göre daha fazla titrediğini duymuştum.
Ben en mantıklı seçimin Raider olduğunu düşünüyorum.
Konumuzun r6 ile ne alakası var arkadaş için görünüş önemli bu yüzden dedim.

Şahsi düşüncem ayakların yere değmiyor diye canını riske arma Absli olsun sağlam olsun

Herkes R6 alsın o zaman.
Yakışıklı motor çünkü.

Diğerlerine göre daha fazla titrediğini duymuştum.
Ben en mantıklı seçimin Raider olduğunu düşünüyorum.
Ns125 inde titreme sorunu yok diye biliyorum yt tanitimlar veya kullanicilardan duyduğum kadarıyla 200 olanda titreme var ama 125 te yok

Şahsi düşüncem ayakların yere değmiyor diye canını riske arma Absli olsun sağlam olsun
Zaten bi tanesi tam değiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…