NS125 vs CB125F vs TRX125

Akordeyen

Picopat
Daha fazla  
Trx Çin nalı diye onermiyorlar CB125F sadece Honda olduğu için başka bir olayı yok ve aşırı pahalı NS125 bayağı mantıklı ancak yine pahalı sıfırı kendim çalışıp alacagimdan TRX125 bana bayağı guzel gelmişti rahat sele LED far güzel frenleme ama hiç uzun yol inceleme, falan bakmafım yedek parçası tüm internette var hatta hepsi sıfır direkt QJ satıyor Kütahya'da bayiside var ancak tek sorun Çinli olması herkesin sadece dediği Çinliye güvenilmez sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Farların ampul olması benim için daha iyi bir şey. Hem daha ucuz hemde değişimi çok daha kolay. Kişiye göre değişir tabi. Arka jant ölçüsü bu tarz motorlarda aşağı yukarı aynıdır. Tam olarak neresini garipsedin anlayamadım

Farların ampul olması benim için daha iyi bir şey. Hem daha ucuz hemde değişimi çok daha kolay. Kişiye göre değişir tabi. Arka jant ölçüsü bu tarz motorlarda aşağı yukarı aynıdır. Tam olarak neresini garipsedin anlayamadım
Arka jantın markası mrf uyan modellerse anlas gibi markalar bir michelin buldum oda 7k birde baya pahalı be yazın kendim çalışıcam 100k trx sıfır var birde 150k ya var 2 yıl yaz çalişsam iş bulabilsem tam a1 ehliyet alabileceğim zamana gelicek en ii ihtimalle 120k ancak muhtemelen 80k falan kazanabileceğim ve trx tipinide baya sevdim ancak kronik falan varsa ns125 alırım

Abicim jant deyince bende dedim ne demek istiyorsun. Lastik desene şuna :) fabrikasyon lastik neredeyse hepsinde dandiktir. Ya irc gelir ya nylon ya da mrf vs. Değişirsin yapacak bir şey yok. Anlas alabilirsin iyidir.

Abicim jant deyince bende dedim ne demek istiyorsun. Lastik desene şuna :) fabrikasyon lastik neredeyse hepsinde dandiktir. Ya irc gelir ya nylon ya da mrf vs. Değişirsin yapacak bir şey yok. Anlas alabilirsin iyidir.
Benim hatam lastike jant demişim o zaman ns125 ama cidden 2 yaz çalişip birde ordan burdan para toplayıp ns125 almak beni memnun edicekmi scooterlara falan baktım o kadar çalışıp insana orda burda veletlerde gördüğün scooter koyuyor ancak rahat olucaksa onlardanda onerebilirsin fiyat araliğimi anlamişsindir 100k tarzı sıfır

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı