NS200 alınır mı?

salih125L

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
MSİ RTX2080S Gaming Trio
MSI A520M-A PRO
LEXAR 16gb 3200MHZ RAM
750W 80+Bronze PSU
NS200 almayı düşünüyorum, NS200 ABS var 2020 üstü modeller, düz NS200 var 2016 modeller. Aynı para. Ne fark var?

Son düzenleyen: Moderatör:
NS200 almayı düşünüyorum, NS200 ABS var 2020 üstü modeller, düz NS200 var 2016 modeller. Aynı para. Ne fark var?
ABS olan sen freni sıkınca istediğin kadar sık kaygan zeminde vs arka tekerini kitlemiyor. ABS siz olan versiyonda fazla basarsan çat diye kitler özellikle yağmurlu havada yere yapışırsın direk. ABS siz motor Türkiye gibi zemini kötü ve bakımsız yerde asla alınmaz.

Onu sormadım niye fiyatlar böyle

Onu sormadım niye fiyatlar böyle
Belirtmemişsin sorunu ne fark var demişsin. Sahibindenden bakıyorsan insanlar hangi kategoriye gireceğini bazen karıştırıyor. 07 lerde de aynı şey var çoğu normal versiyonu abs li versiyon olarak girilmiş. İlan sahibiyle iletişime geçmen lazım öğrenmen için. Geri kalan ilanlar doğru olanlar tamamen satıcıların o fiyata satıcaklarını düşünmeleri. Şu kişi şu fiyata koymuş o zaman benimki daha fazla eder diye diye böyle oluyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…