Nslookup çok RAM yiyor

Bu nedir anlayamadım ya da sizin kullandığınız programa ait bir şey mi? Bunu devre dışı bırakıp PC yeniden başlatıp dener misiniz?

Bu nedir anlayamadım ya da sizin kullandığınız programa ait bir şey mi? Bunu devre dışı bırakıp PC yeniden başlatıp dener misiniz?Eki Görüntüle 1012989

O ne olduğunu bende bilmiyorum bazı şeyleri devre dışı bıraktım ve %50'ye düştü nslookup çalışmadı ama bu sefer antimalware RAM alıyor onu da kapattım ve düzeldi sorun çözüldü gece gece uğraştınız içim teşekkürler.

Ne demek önemli değil. Çözüldüğüne sevindim. Peki merakımdan soruyorum PC açılışta tekrar açılıyor mu?

Bu nedir anlayamadım ya da sizin kullandığınız programa ait bir şey mi? Bunu devre dışı bırakıp PC yeniden başlatıp dener misiniz?Eki Görüntüle 1012989

Böyle oldu 4 GB RAM alınıyor 2.3GB falan olması lazım normalde.
Ne demek önemli değil. Çözüldüğüne sevindim. Peki merakımdan soruyorum PC açılışta tekrar açılıyor mu?

Açılmıyor başka sorun var.

Böyle oldu 4 GB RAM alınıyor 2.3GB falan olması lazım normalde.

Açılmıyor başka sorun var.

Sistemi önceki Windows geri yükleyeceğim önceden yoktu teşekkürler.
PC'yi eski haline aldım sonra güncelledim geçti 2.30 saattir kullanıyorum bir şey olmadı çözüldü herhalde.

Son düzenleme:
bak knk aynı sorunu bende yaşıyorum bende başta 2.5 gb ram yemiyor sonra yiyor aslında nslookup ın hiç ram yememesi lazım mış büyük ihtimalle içinde trojan atmışlar ama bu nasıl olabiliyiror çözemedim daha yardımcı fikri olan varsa yazarsa sevinirim

Konu sahibi miner zararlısı yemişssiniz MBAM ile sistemi taatın. Defender harici sağlam av kullanın.

PC güncelleştirme geri aldım 1 ay öyle kullandım ondan sonra güncelledim 2 haftadır kullanıyorum bir sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…