Nslookup nasıl silinir?

Zafer Yiğit

Centipat
Nereden bulaştığını bilmiyorum ama performansımı çok fazla etkiliyor 2.5 GB'ye yakın RAM yiyor nasıl kurtulabilirim PC de gözükmüyor görev yöneticisinde görünüyor sadece çözümü nedir?

Son düzenleme:
Virüs mü bilmiyorum ama virüs ise format at virüsler kolay kolay silinmez çünkü.
Herşeye format at demeyin. Format en son yapılacak işlem. Kaspersky ve Malwarebytes indirip tam tarama yap.
Bu arada nslookup microsoftun kendi uygulaması silemezsin diye biliyorum.

Her şeye format at demeyin. Format en son yapılacak işlem. Kaspersky ve Malwarebytes indirip tam tarama yap.
Bu arada nslookup Microsoft'un kendi uygulaması silemezsin diye biliyorum.

Dostum aynı durum benim başıma da geldi Avast ile güvenli mod da 3 kez tam tarama yaptım hiçbir kar elde etmemişti.

Herşeye format at demeyin. Format en son yapılacak işlem. Kaspersky ve Malwarebytes indirip tam tarama yap.
Bu arada nslookup microsoftun kendi uygulaması silemezsin diye biliyorum.
Bu şahıs her şeye aynı şeyi yazıyor tıpatıp aynı cümleyi başka birine de yazmıştı kelime kelimesine kadar. Format at diyip duruyor gerçekten.

Virus olduğundan emin misin? Bana daha çok Windows'un bir parçası olarak geliyor bu ama görülmez dosya konumu System32 ve SysWOW64 de bulunur. Görev yöneticisinde başlatıcıda ve kullanici hesabi rooming de korunan dosya olarak görünmüyorsa virus değildir. Eğer buralarda varsa sonlandırıp rooming uzerinden silmen gerekir. Nslookup baslaticida hedef yolu görünür. Sonlandırmana izin vermiyor ise PC'yi yeniden başlat F8 ile güvenli modda başlat dosya hedefine giderek silebilirsin. Detaylı ekran paylaşırsan cözüm yolu bulunur.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı