NSS hala oynanır mı?

785475

Picopat
Merhaba arkadaşlar mobilde bildiğiniz kadarıyla NSS olarak bilinen futbol roleplay oyunu çok seviliyor ve oyun yapımcısı oyunu geliştirmeyi bıraktı. Neden geliştirmeyi bıraktı ve 2024 yılında hala oynanır mı? Mod yapılır mı bu oyuna? Bilginiz varsa yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben oynuyorum sarıyor. Mod hakkında sanırım yapılmıyor.

Niye oynanmasın internete erişimi fark etmeksizin evde otobüste okulda iş yeri gibi yerlerde vakit öldürmek için bire bir.

Toplu taşımalarda can sıkıntısı zaman geçirmek için hala oynuyorum fazlasıyla sarıyor. Mod hakkında benim de bir bilgim yok.

12 yaşında oyun niye bırakmasın oyuna para yatıran yok extra içerik fikri yok ki gerek de yok yapılması gereken her şeyi yapmış New star Manager var onu geliştirmesi daha olası.
Çok iyisin lan sen NSS yükledim geçen oynadıktan sonra ben küçükken farklı bir oyun oynuyordum o neydi ya diye 2 haftadır düşünüyorum şimdi karşıma çıktın eyvallah New Star Manager çocukluğumun oyunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…