Vprtex Femtopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 63 6 Ocak 2022 #1 Bilgisayardan oynuyorum. B'ye basmam lazım fakat tuşu bulamadım. B klavyeye göre hangi tuş biliyor musunuz?
Bilgisayardan oynuyorum. B'ye basmam lazım fakat tuşu bulamadım. B klavyeye göre hangi tuş biliyor musunuz?
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.882 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 6 Ocak 2022 #2 Hocam sanırım "J, K, L" gibi tuşlar olması gerek. Ben orada bütün tuşlara basarak geçmiştim. Gamepad yoksa zaten oyun çok kanser oluyor. Artı 0 Eksi
Hocam sanırım "J, K, L" gibi tuşlar olması gerek. Ben orada bütün tuşlara basarak geçmiştim. Gamepad yoksa zaten oyun çok kanser oluyor.
KS KS Vprtex Femtopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 63 6 Ocak 2022 #3 416274 dedi: Hocam sanırım "J, K, L" gibi tuşlar olması gerek. Ben orada bütün tuşlara basarak geçmiştim. Gamepad yoksa zaten oyun çok kanser oluyor. Genişletmek için tıkla... İnternetten config indirip düzelttim. Teşekkür ederim. Bir de modlar arasında geçiş yaparken ikili ikili atlıyor düzgün seçemiyorum. Çözümü varmıdır? Artı 0 Eksi
416274 dedi: Hocam sanırım "J, K, L" gibi tuşlar olması gerek. Ben orada bütün tuşlara basarak geçmiştim. Gamepad yoksa zaten oyun çok kanser oluyor. Genişletmek için tıkla... İnternetten config indirip düzelttim. Teşekkür ederim. Bir de modlar arasında geçiş yaparken ikili ikili atlıyor düzgün seçemiyorum. Çözümü varmıdır?
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.882 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 6 Ocak 2022 #4 Vprtex dedi: İnternetten Config indirip düzelttim. Teşekkür ederim. Bir de modlar arasında geçiş yaparken ikili ikili atlıyor düzgün seçemiyorum. Çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam bende de ara sıra aynı sorun oluyor, aşırı berbat bir PC portu. Artı 0 Eksi
Vprtex dedi: İnternetten Config indirip düzelttim. Teşekkür ederim. Bir de modlar arasında geçiş yaparken ikili ikili atlıyor düzgün seçemiyorum. Çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam bende de ara sıra aynı sorun oluyor, aşırı berbat bir PC portu.
KS KS Vprtex Femtopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 63 6 Ocak 2022 #5 416274 dedi: Hocam bende de ara sıra aynı sorun oluyor, aşırı berbat bir PC portu. Genişletmek için tıkla... Çözemediniz mi? Bu şekilde düzgün oynanmıyor oyun. Biraz araştıracağım bir şey bulursam sizle paylaşırım. Sorunun çözmünü buldum. Ayarlardan 30 FPS'yi seçerseniz tek tek atlıyor. Tek çözüm bu galiba. Son düzenleme: 6 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
416274 dedi: Hocam bende de ara sıra aynı sorun oluyor, aşırı berbat bir PC portu. Genişletmek için tıkla... Çözemediniz mi? Bu şekilde düzgün oynanmıyor oyun. Biraz araştıracağım bir şey bulursam sizle paylaşırım. Sorunun çözmünü buldum. Ayarlardan 30 FPS'yi seçerseniz tek tek atlıyor. Tek çözüm bu galiba.