Karusd Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 744 Çözümler 3 21 Aralık 2020 #1 Bilgisayarıma format attım ve açılmıyor. Mavi hatası verip yeniden başlıyor. Çozumu nedir? Dosya Ekleri IMG20201221150856.jpg 73,9 KB · Görüntüleme: 27
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 21 Aralık 2020 #2 Güvenli mod açılıyor mu? Açmayı deneyin. Windows 10 Güvenli Modda Başlatma | Serhat AKINCI - IT Blog Windows dosya sistemi bozulmuş diye tahmin ediyorum. Eğer güvenli mod açılmaz ise tekrar format atmayı deneyin. Belki o zaman açılır. Artı 0 Eksi
Güvenli mod açılıyor mu? Açmayı deneyin. Windows 10 Güvenli Modda Başlatma | Serhat AKINCI - IT Blog Windows dosya sistemi bozulmuş diye tahmin ediyorum. Eğer güvenli mod açılmaz ise tekrar format atmayı deneyin. Belki o zaman açılır.
KS KS Karusd Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 744 Çözümler 3 21 Aralık 2020 #3 283156 dedi: Güvenli mod açılıyor mu? Açmayı deneyin. Windows 10 Güvenli Modda Başlatma | Serhat AKINCI - IT Blog Windows dosya sistemi bozulmuş diye tahmin ediyorum. Eğer güvenli mod açılmaz ise tekrar format atmayı deneyin. Belki o zaman açılır. Genişletmek için tıkla... Hocam boot menü çıkıyor f8 e basılı tutunca 283156 dedi: Güvenli mod açılıyor mu? Açmayı deneyin. Windows 10 Güvenli Modda Başlatma | Serhat AKINCI - IT Blog Windows dosya sistemi bozulmuş diye tahmin ediyorum. Eğer güvenli mod açılmaz ise tekrar format atmayı deneyin. Belki o zaman açılır. Genişletmek için tıkla... Ne yapmam lazım Son düzenleme: 21 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
283156 dedi: Güvenli mod açılıyor mu? Açmayı deneyin. Windows 10 Güvenli Modda Başlatma | Serhat AKINCI - IT Blog Windows dosya sistemi bozulmuş diye tahmin ediyorum. Eğer güvenli mod açılmaz ise tekrar format atmayı deneyin. Belki o zaman açılır. Genişletmek için tıkla... Hocam boot menü çıkıyor f8 e basılı tutunca 283156 dedi: Güvenli mod açılıyor mu? Açmayı deneyin. Windows 10 Güvenli Modda Başlatma | Serhat AKINCI - IT Blog Windows dosya sistemi bozulmuş diye tahmin ediyorum. Eğer güvenli mod açılmaz ise tekrar format atmayı deneyin. Belki o zaman açılır. Genişletmek için tıkla... Ne yapmam lazım