İyi günler,
Sistemimde beklemediğim bir anda mavi ekran hatası oluştu. NTFS_FILE_SYSTEM olarak gözüken bu hata için Dell'in resmi web sitesinde araştırma yaptım akabinde Windows bellek tanılama aracı ile bellelklerimi kontrol etmek istedim fakat sistem günlüğüne girdiğim zaman bellek tanılama testi ile alakalı bir dosya yoktu. Bende sizlere danışmak istedim. Dump dosyasını ek olarak Google Drive üzerinden attım. Eğer açılmazsa yeniden gönderirim.
İyi forumlar.
Tamamdır.
Konuya ek bilgi vereyim.
Bilgisayara format atmak zorunda kaldım farklı sebeplerden dolayı. Windows 10'a geçtim lakin bu hatanın sebebini öğrenmem lazım. Eğer disklerde sıkıntı varsa diskleri değiştireceğim. Yazılımsal bir problem ise Windows 10 yükseltmesi yapıp Windows dosyalarını yeniden kurdum düzelmiş olma ihtimali var.
Teşekkürler
Son mesajım düzenleme olarak geçmiş. Olay 1 Ocak 2021 tarihinde gerçekleşti bilginize.
Windows 10'a yükseltme yaptım. Sistem dosyası hata verince bende sistemi sıfırladım hazır sıfırlamışken de Windows 10 upgrade linki aldım Microsoft'tan. Şu an için bir mavi ekran sorunu yaşamadım umarım da yaşamam. Teşekkür ederim iyi akşamlar iyi çalışmalar.