MehmetYasin Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #1 Bu. Dosya Ekleri 16165198014972097878637.jpg 30,7 KB · Görüntüleme: 62
KS KS MehmetYasin Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #11 Callisto1232 dedi: Windows 10 Güvenli Mod Nasıl Açılır? Adım adım Windows 10 işletim sisteminin nasıl güvenli mod'da açılacağını açıklıyoruz. Güvenli mod, yıllardır aramızda ve çeşitli sorunlarda kullanıcıların www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Kanka ben masa üstüne gelemiyorum SS deki hatayı veriyor Artı 0 Eksi
Callisto1232 dedi: Windows 10 Güvenli Mod Nasıl Açılır? Adım adım Windows 10 işletim sisteminin nasıl güvenli mod'da açılacağını açıklıyoruz. Güvenli mod, yıllardır aramızda ve çeşitli sorunlarda kullanıcıların www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Kanka ben masa üstüne gelemiyorum SS deki hatayı veriyor
Callisto1232 Kilopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.734 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #12 MehmetYasin dedi: Kanka ben masa üstüne gelemiyorum ekran görüntüsündeki hatayı veriyor Genişletmek için tıkla... Bilgisayar başlarken F8 tuşuna ard arda basın. Artı 0 Eksi
MehmetYasin dedi: Kanka ben masa üstüne gelemiyorum ekran görüntüsündeki hatayı veriyor Genişletmek için tıkla... Bilgisayar başlarken F8 tuşuna ard arda basın.
KS KS MehmetYasin Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #13 Callisto1232 dedi: Bilgisayar başlarken F8 tuşuna ard arda basın. Callisto1232 dedi: Bilgisayar başlarken F8 tuşuna ard arda basın. Genişletmek için tıkla... Bastım sonra Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Callisto1232 dedi: Bilgisayar başlarken F8 tuşuna ard arda basın. Callisto1232 dedi: Bilgisayar başlarken F8 tuşuna ard arda basın. Genişletmek için tıkla... Bastım sonra Genişletmek için tıkla...
Callisto1232 Kilopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.734 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #14 Bilgisayarı açtıktan veya yeniden başladıktan sonra 1 saniye arayla F8 tuşuna basın. Bilgisayar donanım bilgilerini gösterip bellek testi yaptıktan sonra Gelişmiş Başlangıç Seçenekleri menüsü açılacaktır. Yön tuşlarını kullanarak Güvenli Mod veya Ağ ile Güvenli Mod seçeneği üzerine gelip Enter tuşuna basın. Kaynak: [KB2268] Windows'u güvenli mod veya ağ desteği ile güvenli modda nasıl açabilirim? Artı 0 Eksi
Bilgisayarı açtıktan veya yeniden başladıktan sonra 1 saniye arayla F8 tuşuna basın. Bilgisayar donanım bilgilerini gösterip bellek testi yaptıktan sonra Gelişmiş Başlangıç Seçenekleri menüsü açılacaktır. Yön tuşlarını kullanarak Güvenli Mod veya Ağ ile Güvenli Mod seçeneği üzerine gelip Enter tuşuna basın. Kaynak: [KB2268] Windows'u güvenli mod veya ağ desteği ile güvenli modda nasıl açabilirim?
KS KS MehmetYasin Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #15 Callisto1232 dedi: Bilgisayarı açtıktan veya yeniden başladıktan sonra 1 saniye arayla F8 tuşuna basın. Bilgisayar donanım bilgilerini gösterip bellek testi yaptıktan sonra Gelişmiş Başlangıç Seçenekleri menüsü açılacaktır. Yön tuşlarını kullanarak Güvenli Mod veya Ağ ile Güvenli Mod seçeneği üzerine gelip Enter tuşuna basın. Kaynak: [KB2268] Windows'u güvenli mod veya ağ desteği ile güvenli modda nası Genişletmek için tıkla... Bende boot Device açılıyor Artı 0 Eksi
Callisto1232 dedi: Bilgisayarı açtıktan veya yeniden başladıktan sonra 1 saniye arayla F8 tuşuna basın. Bilgisayar donanım bilgilerini gösterip bellek testi yaptıktan sonra Gelişmiş Başlangıç Seçenekleri menüsü açılacaktır. Yön tuşlarını kullanarak Güvenli Mod veya Ağ ile Güvenli Mod seçeneği üzerine gelip Enter tuşuna basın. Kaynak: [KB2268] Windows'u güvenli mod veya ağ desteği ile güvenli modda nası Genişletmek için tıkla... Bende boot Device açılıyor
Callisto1232 Kilopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.734 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #16 MehmetYasin dedi: Bende Boot Device açılıyor Genişletmek için tıkla... Anladım, anakartınızın markası nedir? Artı 0 Eksi
MehmetYasin dedi: Bende Boot Device açılıyor Genişletmek için tıkla... Anladım, anakartınızın markası nedir?
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.011 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12400F, RTX 3070 Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 23 Mart 2021 #17 Dediğim gibi Windows'un kurulu olduğu diskte sorun olabilir. Windows'un kurulu olduğu diskin marka ve modeli nedir? Artı 0 Eksi
Dediğim gibi Windows'un kurulu olduğu diskte sorun olabilir. Windows'un kurulu olduğu diskin marka ve modeli nedir?
KS KS MehmetYasin Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #18 Callisto1232 dedi: Anladım, anakartınızın markası nedir? Genişletmek için tıkla... Asus çok bilgim yok yanlışsa kusura bakmayin Enes3078 dedi: Dediğim gibi Windows'un kurulu olduğu diskte sorun olabilir. Windows'un kurulu olduğu diskin marka ve modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Nerden bakabilirim Artı 0 Eksi
Callisto1232 dedi: Anladım, anakartınızın markası nedir? Genişletmek için tıkla... Asus çok bilgim yok yanlışsa kusura bakmayin Enes3078 dedi: Dediğim gibi Windows'un kurulu olduğu diskte sorun olabilir. Windows'un kurulu olduğu diskin marka ve modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Nerden bakabilirim
Callisto1232 Kilopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.734 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #19 MehmetYasin dedi: Asus çok bilgim yok yanlışsa kusura bakmayin. Nerden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... BIOS ekranında yazması lazım, bilgisayar açılırken F2 tuşuna basın. Artı 0 Eksi
MehmetYasin dedi: Asus çok bilgim yok yanlışsa kusura bakmayin. Nerden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... BIOS ekranında yazması lazım, bilgisayar açılırken F2 tuşuna basın.
KS KS MehmetYasin Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #20 Callisto1232 dedi: BIOS ekranında yazması lazım, bilgisayar açılırken F2 tuşuna basın. Genişletmek için tıkla... Acıyorum biosu Callisto1232 dedi: BIOS ekranında yazması lazım, bilgisayar açılırken F2 tuşuna basın. Genişletmek için tıkla... Girdim ne yapmaliyim Artı 0 Eksi
Callisto1232 dedi: BIOS ekranında yazması lazım, bilgisayar açılırken F2 tuşuna basın. Genişletmek için tıkla... Acıyorum biosu Callisto1232 dedi: BIOS ekranında yazması lazım, bilgisayar açılırken F2 tuşuna basın. Genişletmek için tıkla... Girdim ne yapmaliyim