Merhaba,
Yeni bir sistem kurdum. Kurduğumdan beri internette gezerken sürekli mavi ekran hatası alıyorum, oyunlarda böyle bir hata almazken yalnızca bilgisayar boştayken ve internette gezerken bu problemi yaşıyorum.
Windbg ile baktığımda çoğu ntkrnlmp.exe hatası oluyor.
Memtest86 testini yaptım RAM'lerde bir problem göstermedi.
Başka RAM'ler ile bilgisayarı denedim yine mavi ekran sorunu yaşadım.
Ekran kartı sürücülerini DDU ile kaldırıp güncel sürümünü tekrar kurdum.
Windows'un kendi RAM testini yaptım.
sfc/scannow ve DISM işlemlerini yaptım ama mavi ekran almaya devam ediyorum.
Minidumpların olduğu dropbox linkini ekliyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
About CrystalDiskInfo A HDD/SSD utility software which supports a part of USB, Intel RAID and NVMe. Aoi Edition Standard Edition Shizuku Edition Kurei Kei Edition Download System Requirements OS Windows XP/Vista/7/8/8.1/10/11Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019/2022/2025 Architecture...
crystalmark.info
.dump dosyasına bakmam mümkün değil tahmin yürütüyorum.
About CrystalDiskInfo A HDD/SSD utility software which supports a part of USB, Intel RAID and NVMe. Aoi Edition Standard Edition Shizuku Edition Kurei Kei Edition Download System Requirements OS Windows XP/Vista/7/8/8.1/10/11Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019/2022/2025 Architecture...
crystalmark.info
Dump dosyasına bakmam mümkün değil tahmin yürütüyorum.
Monitörüm Acer'in VG240YPBiip modeli etiketine bakınca sonunda S göremedim. Siz söyledikten sonra BIOS güncellemesini yaptım. Yine ayni hatayı alırsam bilgilendirme yapacağım. Teşekkür ederim.