İşlemci soğutucusunu değiştirdim o günden beri sistem düzgün çalışmıyor. Ara sıra direkt olarak yeniden başlatıyor bazen de mavi ekran veriyor konu başlığında belirttiğim gibi.
Olay görüntüleyicisinde kernel 41 hatası alıyordum, PSU değiştirdim ancak yukarı da belirttiğim gibi res ve mavi ekran ekranlar devam ediyor.
XMP kapalı.
BIOS sürümüm güncel temiz Windows 10 kurdum 11 de denedim aynı, ekran kartı sürümü de güncel. RAM'lere Memtest yaptım bir sorun bulamadı. Ancak sorunum devam etmekte. Sorunun kaynağını bulabilirsem ona göre başka bir parça ile test edebilirdim.
Minidump linki burada bırakıyorum.
Çeşitli hata dökümlerini, sistem bilgilerini, raporları bizimle paylaşmak için Google Drive'ı sıkça kullanıyorsunuz. Fakat gerekli izinleri vermediğiniz durumlarda dosyaya erişemiyoruz, bu da sorununuzun çözülme sürecini uzatıyor. Misal...
Çeşitli hata dökümlerini, sistem bilgilerini, raporları bizimle paylaşmak için Google Drive'ı sıkça kullanıyorsunuz. Fakat gerekli izinleri vermediğiniz durumlarda dosyaya erişemiyoruz, bu da sorununuzun çözülme sürecini uzatıyor. Misal...
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.